2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حبوبات که کاملا پخت بعد بریز بهد رشته

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید

کار خاصی نداره، فقط جو پرکر کم بریز چون پف میکنه و زیاد میشه ،هویج رو رنده نکن ،چون سوپت شیرین میشه 

نمک هم همون اول کار اضافه کن 

سیر یا پودر سیر هم بزنی عالی میشه

بعدشم بذار با شعله ی کم بپزه

کار خاصی نداره، فقط جو پرکر کم بریز چون پف میکنه و زیاد میشه ،هویج رو رنده نکن ،چون سوپت شیرین میشه ...

خدا خیرت بده همین کار و کردم رب هم زدم 

شما سبزی میزنی ؟؟

چقدر زمان پختش هست 

من اینطوری میپزم جو و هویج و سیب زمینی و گوجه و سینه مرغ رو آب بپز میکنم بعد مرغ رو ریش میکنم بقیه مواد رو هم میکوبم تا له بشه دوباره به غذا اضافه میکنم جعفری خرد شده و رب با روغن و ادویه تفت داده شده با نمک هم اضافه میکنم میزارم تا جا بیفته

«همه عشقی چون رومئو و ژولیت می‌خواهند، بدون آن که بدانند این عشق فقط ۳ روز دوام داشت و جان ۶ نفر را گرفت!

من فقط هویج و پیاز و مرغ ریختم که

خب اونا بپزه 

مرحله یکی مونده به آخر جو پرکو بریز

چون حجم میده نمیزاه دیگ بچوشه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید
خدا خیرت بده همین کار و کردم رب هم زدم شما سبزی میزنی ؟؟چقدر زمان پختش هست

فدات

مرغ هم ریش ریش کن بهش اضافه کن.

یکم جعفری میزنم گاهی .

اگه نداری در حد خیلی کم، مثلا یه قاشق سبزی آش بزن.

توی زودپز که یه ساعته جا میفته 

توی قابلمه فکر کنم دو ساعتی طول بکشه