2777
2789
عنوان

بهترین ورزش برای فرم چیه🫠❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 34 پست
بدنسازیییییییی سه ماه با رعایت تغذیه و ورزش چنان رو فرم اومدم ک مربیه پشماش ریخته بود

عزیزم شما خرجتون چقدر شد؟ سایز سینه هاتون کم نشد؟

بعد اینکه از کجا بفهمیم طرف مربیه خوبیه؟

من خیلی دوست دارم برم 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما خرجتون چقدر شد؟ سایز سینه هاتون کم نشد؟بعد اینکه از کجا بفهمیم طرف مربیه خوبیه؟من خیلی دوس ...

بستگی داره چ شهری باشی و شهریه باشگاه چقد یاشه 

شهریه باشگاه کم بود برای من چون معلمم کارت فرهنگی دارم میرفتم باشگاه فرهنگیان 

مربیمم میشناختم خودم انتخاب کردم 

چرا سینه آب میشه مال من ۷۵ بود شد۶۵

نمیدونم شما باید راجع ب مربیتون تحقیق کنید 

عزیزم ۷۰ درصد تغذیه موثره سی درصد ورزش

۲۱ ام میشه ۱ ماه ک میرم بدنسازی 

ولی تغییری نکردم 

البته برنامه غذایی ندارم من‌

پس بگیرم حتما.  ممنون 

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

بستگی داره چ شهری باشی و شهریه باشگاه چقد یاشه شهریه باشگاه کم بود برای من چون معلمم کارت فرهنگی دار ...

منم فرهنگیم عزیزم 

باشگاه فرهنگیان شرایطش ب چه صورته؟و اینکه از کجا باید پیدا کنم؟

چه بد که سایز سینه کم میشه اگه فقط پایین تنه کار کنم بازم رو سایز سینه تاثیر داره؟

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید
منم فرهنگیم عزیزم باشگاه فرهنگیان شرایطش ب چه صورته؟و اینکه از کجا باید پیدا کنم؟چه بد که سایز سینه ...

کدوم شهری؟

عزیزم این روش شما کلا اشتباهه ینی چی فقط پایین تنه؟

بعدشم بنظر من بدن فیتنسی سینه های کوچیک بیشتر بهش میاد

بدنسازی نسبت ب Trx دیرتر جواب میده. 

Trx فوق العاده ست و با وزن خودته و دیگه نیاز ب وزنه و دستگاه نداره‌. من سر یک ماه بدنم فرم گرفت. اولش یکم سخته ولی سریع عادت میکنی و جواب میگیری

بدنسازیییییییی سه ماه با رعایت تغذیه و ورزش چنان رو فرم اومدم ک مربیه پشماش ریخته بود

پودر وی و این چیزام خوردین ؟ 

وعده بعد باشگاهتون رو چی میخوردین ؟ 

قشنگترین آرزوم: رفتن به امریکا🇺🇸✈️یه صلوات واسه رفتنم میفرستی؟