2777
2789
عنوان

چجوری جهاز آبرومند بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 76 پست
قشنگ میفهمم متاسفانه اصفهان و‌ یزد همه جهاز با خانواده دختره و جهاز سنگینم میدن

خیلی سنگین و وحشتناک 

از ته دلتون برام دعاکنید مشکلاتم حل بشه و به آرزوهام برسم🌹

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دانشجوعم از صبح تا ساعت شش ونیم کلاسم امروز میبینی نیستم کلاس نداشتم شوهرمم نمیذاشت دوران دانشجوی ...

متوجه شدم .من ۳۸ سالمه .فقط میدونم که از اول باید کم کم جمع میکردید .مثلا قاشق لیوان قندان ظروف های خاصی که همیشه مدبودند .....و دیگه اینکه خدا کریمه .روزی سه بارزیا ت عاشورا خوبه .ماهم مشکلات خیلی داشتیم .این راه حل بود

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

نه رسم نداریم شیربها

اگر کمبود جای یخچالو بتونی کنار بیای ،دوطبقه میگیری

ماشین ظرف شویی نخر

فرشم دوتا شیش متری یا یدونه ۱۲متری

مبلم و تخت م تو دیوار تولیدی ارزون پیدا کن

ظرف و ظروفم خیلی ساده ،نیاز نیس پلوپز زودپز ،نمیدونم سرخ کن و فلان بخری،ما همچیمون بایه قابلمه ساده پخته میشه

چه سالی عزیزم

اخرین بار پریسال ماشین ظرفشویی،پارسال جاروبرقی و کولر. ۴سال پیش یخچال فریزر سامسونگ و و و 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
زندگی خر پولی چه قدر خوبه واقعا درکنار بقیه مشکلات حداقل نگرانی واسه پول نداشتی همونم که عالی خریده ...

عزیزم چندان خرج ما نمیکرد. خرج پسراش میکنه. خیلی زوررر داره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
دورت بگردم مرسی عزیزماره دعا کن کارش داره جور میشه دعا کن بره مامانم یکم بارش کمتر شه

انشاا...انشاا...🙏🙏🙏 

میدونی آدمای اطرافم خیلی مسخره میکنند خیلی استرس و حال بدی دارم نمی‌دونم چیکار کنم شوهرمو پولشو نمی‌ ...

نده ،اگه موافقت کنه چند تیکه بزرگ رو بخره باز خوبه.

ماخودمون ۵تا۶حتی بیشتر پسر میخره .رسم جهاز دیدن ومقایسه واینا نداریم

باورت میشه امروز چون پول کرایه نداشتم نتونستم برم دانشگاه ؟

با این شرایط واقعا نمیتونم عروس بشم 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
بیشتر ببینید