2777
2789
دکتر سونوم حاذقه گفت اب صفر میمیره تو ۱۸ هفته

برو صارم اونجا شاید بشه کاری کنن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر جانم‌ متاسفم از اتفاقی که افتاده💔 قربونت مگه‌ نمیگی قلبش‌میزنه تو رو خدا پاشو برو بیمارستان خصوصی‌ شاید بتونن‌کاری واسش انجام بدن😭😭

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
من نفهمیدم دوست مون چرا همچین شدهدلیلش چی بود ؟

ایشون قبل عید یادمه اندکی لکه بینی داشت اومد تاپیک زد برای سفر گفتم نرو یک ماهه هر مادر بارداری تو هر هفته ای باشه تو سایت تاپیکش رو دیده باشم گفتم نرید الان اونجا یکهو کیسه آب ریزش پیدا کرده الان برگشته دکتر گفته خشک شده نمیشه کاری کرد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

متخصص پریناتولوژی‌ پیدا کن اون‌میتونه تشخیص دقیق بده که میشه جنین و حفظ کرد یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
ایشون قبل عید یادمه اندکی لکه بینی داشت اومد تاپیک زد برای سفر گفتم نرو یک ماهه هر مادر بارداری تو ه ...

منم میخواستم با هواپیما بیام ایران بعد ۳ سال مامانم منصرفم کرد گفت پرواز مستقیم نیست ۱۸ ساعت پرواز کجا بیای بشین سرجات

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
قلبش میزنه هنوز گفتن باید ایست کنه بعدگیجن نمیدونن چ کنن

خوب عزیزم .آبش صفر شده فکر نکنم بشه کاری کرد .و متاسفانه قلبش هم ایست میکنه .منظورشون از جنین شناس این بوده که روی جنین سقط شده آزمایش ژنتیکی انجام بشه از لحاظ ناهنجاری برای  حاملگی بعدی .

من اینطور توجیه میکنم 

برای اطمینان برو بیمارستان تخصصی زنان .آرش و مهدیه و امام خمینی و...اونجا انکال پریناتولوژی دارند مشورت میکنن 

تزریق‌مایع داخل کیسه آمنیوتیک (آمنیوانفیوژن) فایده نداره الان؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
منم میخواستم با هواپیما بیام ایران بعد ۳ سال مامانم منصرفم کرد گفت پرواز مستقیم نیست ۱۸ ساعت پرواز ک ...

کار بسیار خوبی کردین 

من اینقدر اینجا حرص میخورم 

اون شب یک خانم بود رفته بود سفر ۳۷ هفته کیسه آبش پاره شده بود داشت برمی‌گشت شهر خودش میگفت چهار ساعته راهه مشکلی پیش نمیاد !!!!

ایشون قبل عید یادمه اندکی لکه بینی داشت اومد تاپیک زد برای سفر گفتم نرو یک ماهه هر مادر بارداری تو ه ...

آخه چه بد واقعا ناراحت کننده

من مشکل هماتوم توی جفت خون ریزی کرده دارو و آمپول اینا مصرف می کنم

همین چند روزای پیش همه آشنا  رفتن مسافرت بندرعباس منم واقعا افسرده شده بودم حالم بد بود 

آخر سر رفتم 

ولی هیچ کار نمی تونستم بکنم بقیه کمک می کردن یه بار رفتم تو آب زیاد بودش بدنم پاهام از کار افتاد نمیشد بیام بیرون 

بی احتیاطی کردم 

ولی خدا کمک مون کنه واقعا چقد سخته بارداری و مشکلاتش

معجزه شکر گزاری...

آخه چه بد واقعا ناراحت کنندهمن مشکل هماتوم توی جفت خون ریزی کرده دارو و آمپول اینا مصرف می کنمهمین چ ...

دقیقا به شما هم گفتم نرو یادمه خودم 🥲🥲🥲

کار بسیار خوبی کردین من اینقدر اینجا حرص میخورم اون شب یک خانم بود رفته بود سفر ۳۷ هفته کیسه آبش پار ...

اره‌ الان که فکرمیکنم‌ تصمیم درستی گرفتم‌، در واقع خدا خیر بده به مامانم که با داد و بیداد و دعوا نزاشت برم 

خیلی ناراحت شدم برای استارتر🤕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
دقیقا به شما هم گفتم نرو یادمه خودم 🥲🥲🥲

🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️ آره بخدا 

الان دو روزه 

خونه ام خوبم خدا را شکر خونه زندگی ترکییده هیچ کاری نمی تونم بکنم سر پا حتی یک دقیقه نمی تونم بشینم 

الان استراحت می کنم بخدا حال روحی بشدت بد بود

افسردگی دارم 🤧

معجزه شکر گزاری...

وای عزیزم خدامیدونه چقدر براتون ناراحت شدم😭😭😭

بچه منم دقیقا همینطور توی سفر سقط شد ، درکت میکنم خدا بهت صبر بده اسی😭💔

*کاربری دست دو نفره *  سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»