2777
2789
بله فكر كنم ٥/٦ بار رفته باشم اخرين باز هم أربعين أمسال مشرف شدم.سه تام خانم دكتر ايراني معروف ايران ...

یعنی میخواین بگید ایشون دروغ میگن؟

اتفاقا مشابه تجربه ایشون تو تاپیک یک خانم دیگه بودن تگشون کردم نوه عمه خودم هم تو ۱۹ هفتگی براشون پیش اومد و چهار هفته پیش زایمان زودرس داشتن

شما اربعین رفتید که کادر پزشکی ایرانی بودن من که نرفتم میدونم چقدر از لحاظ پزشکی کم امکانات هستند بعد مگه فقط یک مرکز هست بعد پزشک نمیتونه خطا داشته باشه؟! 

بعد ایشون تجربه اول بارداری داشتن من حتی که دوبار داشتم اسم اون تست رو نمیدونستم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یعنی میخواین بگید ایشون دروغ میگن؟اتفاقا مشابه تجربه ایشون تو تاپیک یک خانم دیگه بودن تگشون کردم نوه ...

نه أصلا..

من فقط ميگم چه جوري شده يك هفته تحمل كنند.

و برام عجيب اومد..ك موندن عراق و نيومدن .

بله منم سر دوميم نشتي داشتم، سر اوليم ولي كامل تركيد.

💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چی میگی شما من خودم متولد عراقم تو حالیته من نه؟خو خوبه بچتو خدانکه داشت من کاظمین رفتم دکتر گفتن عف ...

خانم جان 

متوجه باش چي داري ميگي

اين حرفا دو سر داره..

من فقط تعجب كردم 

همين..چرا گناه منو ميندازي گردن خودت؟

اتفاقا شما بايد بگي كاش دروغ ميگفتم.

كاش هيچكسي بچه از دست ندت

💕