2777
2789

چند ماه پیش ما مراسم داشتیم مادربزرگم فوت شده بود 

این خانم و مامانش همسایه و دوست عمم بودند 

دختره تقریبا ۳۰ سالشه و از من بزرگتره 

بعد تو مراسم ما خیلی زحمت کشیدن خیلی کمک کردند 

این دختره اومد شمارمو گرفت منم بهش دادم مشکلی نبود 

اما الان هر وقت بیکار میشه پیام میده چندین ماهه همش پیام میده بدون اینکه کار خاصی داشته باشه 

سلام‌خوبی مامان اینا چطورن منم خوبم موهامو کوتاه کردم ! 

سلام خوبی چه خبر منم خوبم دماغمو عمل کردم 

سلام خوبی چه خبر منم مریضم انفولانزا دارم 

سلام خوبی منم خوبم داریم میریم مسافرت 😐

همین !! 

واقعا مخم نمیکشه چیکار کنم ؟ 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بیشتر ببینید

جواب نده 

کار تو خونه میخوای روزی یک ساعت کار و 200 هزار تومان پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار دانلود کن ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتماخیلی تنهاست

ما فقط چند بار همو دیدیم نهایت ۳ بار کلا یه جوریه 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

بیشتر ببینید
دوست داره باهات دوست بشی. بنظرم ک خیلی تنهاست

به شهر دیگه زندگی میکنند نمیتونیم اصلا دوست باشیم 

دوتا خواهر داره تنها نیست اصلا 

بیشتر ببینید
دیر سین کن

باور کن بعد یه هفته سین میزنم باز دو روز بعدش پیام میده 

بیشتر ببینید
یکی میخواد که بهش پز کاراشو بده

منم همین حسو کردم اخه در جواب مرسی شما چطوری ؟ 

منم دماغمو عمل کردم نیست ! 

بیشتر ببینید
جریان امضات چیه؟

ماشاالله با سوادی که

بازار جستجو کن 

توضیحات ش بخون 

کاری نداره که

کار تو خونه س رایگان 

مثلاً دستور آشپزی بفرستی پول میده 

کار تو خونه میخوای روزی یک ساعت کار و 200 هزار تومان پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار دانلود کن ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین 

بیشتر ببینید