2777
2789
عنوان

اونایی ک بچه اوردن بیان

103 بازدید | 15 پست

سلام. ی مسئلع ای ذهن منو درگیر کرده. شمایی ک بچه اوردین زمانی  ک تصمیم گرفتید بیارید هیچ مشکلی با همسرتون نداشتید همجی گل و بلبل بود؟ یا کلا زندگیتون همچیششش اوکی بود؟ 

برام دعا کنید تراپیم کامل شه و خونه دار شم و بچه بیارم‌. (چه حرفها که گفته نشد ، نگاه شد) (آخرین سنگر سکوته) 
ما با هم میسازیم ولی احساس می‌کنم بچه مون دنیا بیاد مشکلات و اختلافاتمون بیشتر میشه

دقیقا دیگ اگ تو زمینه های مختلف باهم اختلاف داشته باشیم. بچه میشه اختلافات حدید 

برام دعا کنید تراپیم کامل شه و خونه دار شم و بچه بیارم‌. (چه حرفها که گفته نشد ، نگاه شد) (آخرین سنگر سکوته) 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه اصلا رسم دنیا اینه که همه چی صد درصد با هم نداره ادم .

با همسرم به ثبات اخلاقی رسیده بودیم از نظر مالی حقوق ثابت و ماشین داشتیم خونه نداشتیم هنوزم نداریم ولی اونم به دلایل دیگه ای جور نشد وجود بچه هامون نقش زیادی روش نداشت ‌ اگر بازم به عقب برگردم سریع بچه دار میشم که اختلاف سنیم با بچه هام کم باشه چون توی دوران نوجوونیشون این خیلی کمک میکنه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
تا به ثبات اخلاقی و فکری نرسیدیم شخص سوم نیاوردیم

مگ میاد اون روز ک ۱۰۰٪ ب تفاهم و ثبات رسید ؟ 

مگ میاد اون روز ک ۱۰۰٪ ب تفاهم و ثبات رسید ؟

۱۰۰ درصد نه ولی بهش میشه خیلی نزدیک شد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

با همسرم مشکلی نبوده من با بچه دار شدن سریع مخالفم 

میگم خداقل ۸۰ ۸۵ درصدم شده از ثبات زندگیتون اطمینان پیدا کنین بعد 

۹۲ ازدواج کردم بچه اولم ۹۹ اومد 

حالا نه اینقد ولی حداقل دو سال به نظرم صبر کنین

این از این 

همه جیز زندگیم نه اوکی نبود و نیست 

در حد اینکه از نظر مالی بتونم ساپورت کنم تغذیه خوب مدرسه خیلی خوب الان ثبت نامش کردم  اینکه حسرت نمونه دلشون بهشون نگم ندارم نمیتوتم و.. بوده ولی خونه ندارم مثلا هنوز یا پس انداز تیلیاردی ندارم فعلا

🪴💮یه چای تلخ، بهتر از یه تلخیِ بی چایانه💮🪴

نه اصلا رسم دنیا اینه که همه چی صد درصد با هم نداره ادم . با همسرم به ثبات اخلاقی رسیده بودیم از نظر ...

ثبات اخلاقی ینی چی 

دقیقا دیگ اگ تو زمینه های مختلف باهم اختلاف داشته باشیم. بچه میشه اختلافات حدید

خب مگه میشه زن و شوهر اختلاف نظر نداشته باشن؟ تو همه خونه ها این چیز ها هست

منتها الان که دو نفریم یا همسرم کوتاه میاد یا من و مسئله حل میشه

ولی فکر می‌کنم بعد بچه، مخصوصا اولاش چون آدم خسته میشه بهر حال حوصله و اعصابش کم میشه ، سازش ها هم کم میشه

شایدم من اشتباه می‌کنم نمیدونم

با همسرم مشکلی نبوده من با بچه دار شدن سریع مخالفم میگم خداقل ۸۰ ۸۵ درصدم شده از ثبات زندگیتون اطمین ...

ما ۳ ساله ازدواج کردیم ی سالم نامزد بودیم. همسرم مرد زندگیه ولی میگ تو عصبی ای میترسم ازت برا بچه😐😔

با همسرم مشکلی نبوده من با بچه دار شدن سریع مخالفم میگم خداقل ۸۰ ۸۵ درصدم شده از ثبات زندگیتون اطمین ...

من با این موافقم

من خودم سال اول ازدواجم با همسرم بیشتر تنش داشتیم، بهرحال آدم داره با یه فرد جدید زندگی میکنه

اگه همون سال بچه میاوردم خیلی کار اشتباهی بود

خب مگه میشه زن و شوهر اختلاف نظر نداشته باشن؟ تو همه خونه ها این چیز ها هستمنتها الان که دو نفریم یا ...

دقیقاا

نه اصلا رسم دنیا اینه که همه چی صد درصد با هم نداره ادم . با همسرم به ثبات اخلاقی رسیده بودیم از نظر ...

از کجا بفهمم ب ثبات رسیدیم

ثبات اخلاقی ینی چی

یعنی این که زن و مرد همدیگه رو بپذیرن خوبی ها و بدی ها و ویژگی های همدیگه رو . یعنی زندگی به اون ارامش پایه رسیده باشه دائم اخلاقای بچگانه و دعوا و لجبازی و بی توجهی و بیخیالی به همدیگه نداشته باشن . اگر به ثبات برسن بالاخره بازم دعوا میشه ناراحتی پیش میاد ولی چون هر دو میخوان درستش کنن درست میشه یکی کوتاه میاد یکی جبران میکنه بالاخره یه راهی میسازن . این دقیقا چیزیه که الان خیلی از زوج ها ندارن همه اش میگن من . نظر من راحتی من استقلال من . ما نمیشن . حل نمیشن توی زندگی . ولی وقتی نگاهت این باشه که این زندگی ماست میخوایم پای هم بمونیم میخوایم بسازیمش نگاهت به مشکلات و مسائل عوض میشه . اگر مشکلی پیش بیاد ایرادی ببینی همسرتو در ذهنت یا در واقعیت حذف نمیکنی ‌ دنبال راه حل میگردی دنبال یه روش بهتر میگردی . مجموع اینا میشه ثبات اخلاقی خونه ات . بعد یهو به خودت میای می بینی سالها گذاشته انقدر این ما اومده وسط . انقدر حل شدین توی افکار هم که الان خیلی جاها شبیه هم فکر میکنید و نظر میدید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚