2777
2789
تو سفر؟ 💔

بله💔😭

بارداری اولم بود ، چند روز رفتیم یکی از روستاهای اطراف شهرستان شوهرم ، منم اصلا نمیدونستم واسه چیه ابریزشم تا چند روز همه‌ش ابریزش داشتم

گوگل که کردم دیدم نوشته ممکنه نشتی باشه سریع برگشتیم شهر خودمون ولی خیلی دیر شده بود😭

دکتر گفت ضربانش خیلی ضعیفه اب دورشم تقریبا صفر شده💔

*کاربری دست دو نفره *  سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

اره‌ الان که فکرمیکنم‌ تصمیم درستی گرفتم‌، در واقع خدا خیر بده به مامانم که با داد و بیداد و دعوا نز ...

من از دیشب ناراحتم براش چون جز مامانهایی بود که دائم باهاش حرف میزدم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️ آره بخدا الان دو روزه خونه ام خوبم خدا را شکر خونه زندگی ترکییده هیچ کاری نمی تونم بک ...

خداروشکر که به خیر گذشته ولی ریسک خیلی بزرگی کردین

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آخه چی باعث شد مگه چکار کردی چه کاری باعث میشه ؟

من رفتم دکتر بهم گفت بخاطر عفونت بود

چند هفته قبلشم عفونت گرفتم با قرص و دکتر و دوا درمون حل شد

اون هفته هم باز عفونت گرفتم متاسفانه که باعث نشتی و... شد💔

*کاربری دست دو نفره *  سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

بله💔😭بارداری اولم بود ، چند روز رفتیم یکی از روستاهای اطراف شهرستان شوهرم ، منم اصلا نمیدونستم واس ...

متاسفم 💔💔

میشه ازت خواهش کنم علائمت و بگی؟ این نشتی که میگی‌ چطوری بود؟

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
متاسفم 💔💔میشه ازت خواهش کنم علائمت و بگی؟ این نشتی که میگی‌ چطوری بود؟

حدود چند روز در حد خیلی کم اولش اب از واژن میاد در حد شیش هفت قطره

بعدش زیادتر میشه طوری که من شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم اندازه یه لیوان اب انگار روی تشکم ریخته شده💔

در کل روند خاصی نداره یهو زیاد میشه یهو قطع میشه و دوباره شروع می‌شه...

امیدوارم هیچ وقت تجربه‌ش نکنید و نینتون سالم به دنیا بیاد❤️

حدود چند روز در حد خیلی کم اولش اب از واژن میاد در حد شیش هفت قطرهبعدش زیادتر میشه طوری که من شب خوا ...

ممنونم‌ فداتشم مرسی توضیح دادی، فدای محبتت بشم‌ممنون🥰

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
ممنونم‌ فداتشم مرسی توضیح دادی، فدای محبتت بشم‌ممنون🥰

قربونت❤️❤️❤️

برو صارم اونجا شاید بشه کاری کنن

اومدم بقیه ال 

جنین شناس سونو کرد گفت با قرص باید دفع کنی

هرچی زودتر

جا ندارن اصلا گفت برو نجمیه دوباره

نجمیه هم بشدت شلوغ بودن وبی محلی میکردن

گفت باید پذیرشت کنن هرطور شده 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اومدم بقیه ال جنین شناس سونو کرد گفت با قرص باید دفع کنیهرچی زودترجا ندارن اصلا گفت برو نجمیه دوباره ...

ای خدا نمیشه کاری کنن یعنی 🥺😔

ای خدا نمیشه کاری کنن یعنی 🥺😔

گفت کیسه پاره نباید بری خطرناکه

شما فکرکن ی هفتس کیسه من سوراخ بوده تا صفر شده

باورم نمیشه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گفت کیسه پاره نباید بری خطرناکهشما فکرکن ی هفتس کیسه من سوراخ بوده تا صفر شدهباورم نمیشه

نمیتونن برات چیزی تزریق کنن یعنی که به مرور خوب بشه؟