2777
2789
عنوان

با ای شوهر احمق و زبون نفهم چه کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4012 بازدید | 126 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شنیدم تو چین مرغا و گوسفندا و خفه میکنن بعد سر میبرن دیگه نمیدونم چقدر درست هستش این قضیه

آخه خفه بکنن مردار میشه ولی بیهوش مثله کسیه که می‌ره اتاق عمل یعنی فرقی با انسان زنده ندارن فقط بیهوشه

آخه خفه بکنن مردار میشه ولی بیهوش مثله کسیه که می‌ره اتاق عمل یعنی فرقی با انسان زنده ندارن فقط بیهو ...

خدا تومن هزینه صرف بیهوش شدن اینا میشه که معلوم هست خیلی خانم مهربونی هستی خدا حفظت کنه

خدایم برایم کافیست ❤

شده راجبسوالاتی که تو ذهنته بری سراغ ی کسی که علمش رو داره

سوالای تو ذهنم خیییییییلی زیاده بیشتر هم در مورد ابتدای خلقت منظورم همون اول اول اول ....بوده یعنی اینکه چطور همیشه خدا بوده ...اصلا مغزم هنگ می‌کنه و بعضیش هم در مورد عدل خدا هست...و اینکه چرا تمام چیزایی که در مورد سرنوشت اصلی انسان هست همشون غیبی هستن ..مثل خدا امام زمان بهشت جهنم ....سراغ کسی نرفتم ولی تو اینترنت خییییلی سرچ‌میکنم ولی بازم مغزم نمیپذیره جواب گوگل را یعنی قانع کننده نیستن ...مثلا یکی از سوالا این هست چرا شیطان با وجود یقین به وجود خدا و روز قیامت باز هم با خدا مخالفت می‌کنه ..اصلا با عقلم جور در نمیاد یا مثلاً اگه بعد مرگ ما زنده هستیم و زندگی میکنیم چرا حضرت علی اینقدر از شهادت حضرت فاطمه ناراحت شد ..مگه نه اینکه این دنیا فانی و پوچ هست ....

اره گفتم شوهرت فهمیده دیگه دوسش نداری ونخاهی داشت برای همین داره ازت انتقام مگیره

دقیقا شوهر استارتر به دلیل رفتارهای استارتر به نظرم عمدی داره اذیت می‌کنه و مقصر خود استارتر ه

نه دوست نه دشمن یه مشت غریبه چند تا خاطره ..

خدا تومن هزینه صرف بیهوش شدن اینا میشه که معلوم هست خیلی خانم مهربونی هستی خدا حفظت کنه

مهربونی از خودته خواهر .چی بگم والا درسته حیونا زبون ندارن ولی واقعا گناهی هم ندارن اینقدر زجر بکشن .حالا اینا به کنار واقعا همیشه میگم اون علف خوارهایی مثل آهو و ...تو طبیعت توسط که سگای وحشی و گرگ وپلنگ ..دریده میشن واقعا اونا چه گناهی کردن ...نمیشد خدا یه جوری جهان آفرینش را خلق میکرد که همه از یه مواد استفاده میکردن و هیچ گروهی گروه دیگه را نمی‌خورد مگه نه اینکه خدا بر هر کاری قادره پس چرا اینجور خلقت را ایجاد نکرد....

مهربونی از خودته خواهر .چی بگم والا درسته حیونا زبون ندارن ولی واقعا گناهی هم ندارن اینقدر زجر بکشن ...

خوش به حالت با این دغدغه های فکریت ما که اینقدر ذهن مشغولی داریم به این چیزا فکر نمیکنیم اصلا 

خوش به حالت با این دغدغه های فکریت ما که اینقدر ذهن مشغولی داریم به این چیزا فکر نمیکنیم اصلا

چی بگم عزیزم ولی باور کن منم خیلی دغدغه ذهنی دارم ولی در کل این سوال همیشه گوشه ذهنم هست :این همه زجر به عقوبت کدوم گناه....علف خوار های بیچاره همیشه استرس دارن آخرش هم دریده میشن...به نظرت با عدل جور در میاد .بعد یکی مثل ببر و پلنگ و ...راحت زندگی میکنن...

از کجا فهمید بهت مشاوره میدن؟ خودت تعریف میکنی؟

تو عقد درخواست طلاق دادم چند بار اومدم محل کارم با پزشک مرکز دهن به دهن شد جلو خودش پزشک بردم تو اتاق بام صحبت کرد و ..اینم بد بین شده بش یکی از همکاران آقام خواستگارم بوده اومد بیرونش  کرد از اون موقع دیگه نذاشت برم سر کار 

خدایم برایم کافیست ❤