سلام خانما وقتی همسرم خونس و من مشغول کار هستم تو اشپرخونه یا هر کاری یا نماز میخونم و اینا یا نشستم مدام همسرم داره نگام میکنه مثلن من حواسم نی یهو نگام میره سمت همسرم یهو خیره شده بم و داره نگام میونه من خیلی میترسم 🥲🥲
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم والا گاهی ام لابه لا لبخنداش میبینممیگه دورت بگردم و.......البته همیشه خوبنیستا گاهی ام جنی ...
واااااای خدااا واس منم همینه وقتی جنی میشه من میرم اتاق درمو قفل میکنم 🥲🥲همشم مبگ اگ من امروز مردم تو باس فردا بمیری 🫤مردم میگن تو بالاسر بچها باش مراقبشون باش این میخاد مارو با خودش ببره اون دنیام برینه به اخرتم 🫤🫤
نمیدونم والا گاهی ام لابه لا لبخنداش میبینممیگه دورت بگردم و.......البته همیشه خوبنیستا گاهی ام جنی ...
واااااای خدااا واس منم همینه وقتی جنی میشه من میرم اتاق درمو قفل میکنم 🥲🥲همشم مبگ اگ من امروز مردم تو باس فردا بمیری 🫤مردم میگن تو بالاسر بچها باش مراقبشون باش این میخاد مارو با خودش ببره اون دنیام برینه به اخرتم 🫤🫤