2777
2789
عنوان

با ای شوهر احمق و زبون نفهم چه کنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5123 بازدید | 126 پست
من حکمش را نمی‌دونم ولی واقعا برا گاو و گوسفندها ناراحتم که چاقو میزارن و سرشون را میبرن ...به نظرت ...

اون قسمت از گلو رو که در ذبح اسلامی دستور داده شده رگ اعصاب رد میشه که در همون ثانیه اول بریده میشه ورسما حیوون دردی حس نمیکنه

من حکمش را نمی‌دونم ولی واقعا برا گاو و گوسفندها ناراحتم که چاقو میزارن و سرشون را میبرن ...به نظرت ...

آره خود خدا برا حضرت ابراهیم گوسفند فرستاده و دستور داده سرشو ببر

خدایم برایم کافیست ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم حالا که حاضر نمیشی بایه زبون خامش کنی و زندگیتو ادامه بدی بهتره وقتتو بزار روی اینکه بزاره بری ...

نمیزاره میگه همکارات میشینن زیر پات آخه تو عقد بم مشاوره میدادن برا جدایی با یکیشونم که درگیری داشته

خدایم برایم کافیست ❤

اون قسمت از گلو رو که در ذبح اسلامی دستور داده شده رگ اعصاب رد میشه که در همون ثانیه اول بریده میشه ...

خدا کنه ....همیشه خییلی ناراحت میشم ...میگم چطور خدا راضی میشه حیون بیگناه سر بریده بشه آخه به عقوبت کدوم گناه باید این زجر را تحمل کنه...پس چرا اینقدر دست و پا میزنن زبون بسته ها ...

خدا کنه ....همیشه خییلی ناراحت میشم ...میگم چطور خدا راضی میشه حیون بیگناه سر بریده بشه آخه به عقوبت ...

بخاطر جریان خون داخل بدنش اونطوری دست و پا میزنه تا تمام خون در بیاد بیرون 

بخاطر جریان خون داخل بدنش اونطوری دست و پا میزنه تا تمام خون در بیاد بیرون

حالا که اطلاعاتت زیاده به نظرت امروز این گوسفند ذبح اسلامی شد با ای شرایط ؟

خدایم برایم کافیست ❤

اره می‌دونم منم بخاطر همین از کار خدا در عجبم ..!,میگم چرا حیون بی گناه باید زجر بکشه و سرش بریده بش ...

گوسفند نخوریم چه بخوریم عزیز حلال خداست تنها راه ذبحشم همینه یه سوال گیاه خواری؟

خدایم برایم کافیست ❤

حالا که اطلاعاتت زیاده به نظرت امروز این گوسفند ذبح اسلامی شد با ای شرایط ؟

من ندیدم ولی شما وقتی اینقدر حساسی زیاد تو کاراش کنکاش نکن تا مسئولیتی به گردنت نباشه شما که نمیتونی طلاق بگیری بس زندگی رو بخودت حروم نکن

گوسفند نخوریم چه بخوریم عزیز حلال خداست تنها راه ذبحشم همینه یه سوال گیاه خواری؟

می‌دونم اره حلاله نمیگم نخوریم همیشه فلسفه عدل خدا برام جای سوال بوده فقط.همیشه با خودم میگم آیا نمیشه اینا را بیهوش کرد بعد سر برید مثله کسی که می‌ره اتاق عمل و بیهوش میشه بعد هم جراحی میشه ...بیهوش بشه که حروم نمیشه چون حیون زنده هست فقط بیهوشه

می‌دونم اره حلاله نمیگم نخوریم همیشه فلسفه عدل خدا برام جای سوال بوده فقط.همیشه با خودم میگم آیا نمی ...

شنیدم تو چین مرغا و گوسفندا و خفه میکنن بعد سر میبرن دیگه نمیدونم چقدر درست هستش این قضیه

خدایم برایم کافیست ❤