2777
2789
عنوان

با خانواده نامزدم دعوا کردم برام پیام فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 225530 بازدید | 1237 پست
دوستات کاملا درست گفتن اسی به حرفای بعضیا اصلا گوش نکن که میگن احترام بذار اینا خودشون چون صبح تا شب ...

اره شما درست میگید ولی به شرطی که طرف شام و ناهار نره خونه مادرشوهر.

مادرشوهر هم نوکر نیست بپزه، با همسرجان برند رستوران، اینجوری هم نوکر نیستند هم حرف نمیشنوند

چرا نامزدش باید سکوت کنه؟دقیقا چراااا؟که دفه ی بعد بیشتر برینه بهشون؟آقا پسرها قبل از اینکه ازدواج ک ...

برو بابا  

واسه یه سفره ک جمع نکرده ریده ب زنش خاک بر سر این خانوادهای  قبیله ای    خب زن نگیره   مخصوصاااااا  از غریبه نگیره همون اطراف خودشو  دختر خاله ای  دخار عنه ای دایی عنویی جیزی بگردن بلاخره گیرشون میکنه  بهدا تفاوت عقیده و فرهنگ   میرینه ب همه جی   اونجور افراد باید تو قبیله خودشون بمونن 

دختره جدا بشه  چون    جاش اون جا نیست   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اوف مادر شوهرت شیرش حلالش

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔نخاهم زیست

بیشتر ببینید

بخدا هیشکی با سفره جمع و پهن کردن نمرده 

چرا اینقدر نسبت ب این موضوع گارد میگیرید میزبان زحمت کشیده غذا پخته شما اگر دوتا بشقاب کمکش جاب جا کنی مگه چی میشه اگر اینجوره اوناهم غدا نپزن بگن مهمان مارو‌کلفت خودش میدونه، درجواب قلیون اوردن میتونستی بگی من نمیکشم یا ب دودش حساسم و.... این حرفا چیه اخه سنجیده رفتار کن اینجور خودتو از چشم میندازی

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

داستان تو مثل زندایی های من شده (البته نه همشون) 

مادر بزرگ من با کمر درد و پا درد 

بهش میگفتن برو واسمون شربت بیار 

یکیش بلند نمیشد شربت بیاره 

مامان‌بزرگم باید 100 بار جلوشون خم میشد. 

یبار اخر شب رفتم پیشش بمونم 

کلیییی ظرف نشسته و میوه خوری اینا مونده بود 

عروس های گرامی اومده بودن با بچه هاشون خورده بودن یکیش کمکی نکرده بود، فکری ب مامان‌بزرگ بدبخت من نکرده بودن با این حجم ظرف

هر کاسه ای ک میشستم، فهششون میدادم 😂😂😂😂

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

همون اول احساس کردن خودتو میگیری تو جمع کردن سفره کمک نکردی بعدم گفتی از اون خانواده هاش نیستیم عملا ینی خودتو خیلی بالاتر دیدی هرکی بود ناراحت میشد و واکنش نشون میداد

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

چرا نامزدش باید سکوت کنه؟دقیقا چراااا؟که دفه ی بعد بیشتر برینه بهشون؟آقا پسرها قبل از اینکه ازدواج ک ...

سکوت کردن  گاهی خییییلی بهتر جواب میده    الان اون حرفو زده  فکر کردی دختره مثلا  حساب کار دستش میاد 

نخیییییر عزیزم    تا قیامت خار میشه حرفش رو دلش و اتفاقا حساستر میشه رو رابطه شوهرش با خاتوادش  و همین الان جنع کنه بره بهتره    چون  داستان دیگه شروع شدس 

من دیدم ک میگم 

تجربه شخصی خودم  ایحاد کرده بگم  زن های ک شوهرسون اون مدلی هستن واقعا  بزارن برن   نمونن 

ما اونقدر عمر نمیکنیم ک بخوایم هی بجنگیم و هی کوتاه بیایم افسرده بشیم    هر کسی شخصیتی داره 

استارتر  سیاست نداشته اشتباه کرده ولی شوهرش خیییلی اقا تر بود اکر واقعا با سکوت  ناراحتیشو نشون میداد ن مثل سگ ماچه بگیره رک بگه خاتوادم خانوادم و ۰۰۰ بره پیش همون خانوادش   بهتره براش   

دوستات کاملا درست گفتن اسی به حرفای بعضیا اصلا گوش نکن که میگن احترام بذار اینا خودشون چون صبح تا شب ...

ببین اگر همه بشینن ایشون کار کنه واقعا ظلمه و اینکه بله ممکنه بعد اون ازش انتظار کار کردن داشته باشن ولی وقتی همه باهم همکاری میکنن چ ایرادی دارع ایشونم ی دستی برسونه 

من خودم جایی برم ب میزبان کمک میکنم حتی خونه مادرشوهرم ک میرم ولی همیشه با احترام باهام رفتار کردن و کسی از گل نازک تر بهم نگفته ک بگی از مادرشوهر حرف میکشی و اینا...

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

دفعه بعد سعی کن تو جمع به کسی تیکه نندازی تا تیکه بارت نکنن ما از اون خانواده هاش نیستیم که...

جمله ات رو مودبانه تر میگفتی تا بفهمن تو چه خانواده با فرهنگ و با ادبی بزرگ شدی

برو بابا واسه یه سفره ک جمع نکرده ریده ب زنش خاک بر سر این خانوادهای قبیله ای خب زن نگیره مخص ...

بحث احترامه نه سفره جمع کردن..ربطی ب فرهنگ و قبیله نداره...ایشون آداب معاشرت بلد نیست..وگرنه هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد

عروس خانم حرفایی که توی جمع به مادر شوهر زدند را فاکتور گرفتند و فقط گفتند کار به جاهای باریک کشیده ...

چی بگم اره ممکنه سلیطه گری کرده باشه  😕

من ک  میگم کلا   بهم بزنه   

از قدیم گفتن سالی ک نکوست از بهارش پیداس 

این اول اینجوریه  ۰۰ وای ب بعدش  

اوو انخماعوی بزرگ😂

😂😂😂😂😂😂

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀https://daigo.ir/secret/31126787061

بیشتر ببینید

حالا خودت چی هستی که اینهمه دست بالا گرفتی خودتو؟شاغلی؟ننه بابات پولدارن؟ من جای مادر همسرت باشم رو مخ پسرم کار میکنم یه دختر ساده و نادون رو نیاره تو هانوادمون

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40