2777
2789
عنوان

با خانواده نامزدم دعوا کردم برام پیام فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 225531 بازدید | 1237 پست
اسى کو؟بدبخت نظراتو ببینھ شک مىشھ

رفت دنبال گل و شیرینی بره دست بوس مادر شوهر ،برای پسر عمو هم خودش قلیون چاق کنه

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم شما املات ۱۹ شد متحد درسته نه متهد

ببین خوابم‌میاد خودم حس کردم یجاش غلطه قیافش برام اشنا نبود این🤣🤣🤣

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...
بیشتر ببینید

چه سکوتی

من گفتم الان استارتر جواب همرومیده وکاربه،جای باریک میکشه💪

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
بهم میگه قید خانوادمو برات نمیزنمکاش یکم شعور داشتی و از این حرفا

راست گفته خب ..ادم خونه ی غریبه هم ک میره ی کمکی میده ،بعدم شما قلیون نمیکشی نکش دیگ چرابرای بقیه تعیین تکلیف میکنی؟چربطی ب خانواده داره ؟

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
عزیزم تو جواب مادرشوهرتو چی دادی ک بهت گفت کاش خوب تربیت میکردنت؟؟؟

سانسورشد

گفت که کاربه جای باریک کشیده شد!

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

نمی‌دونم از عمد زدی مارو حرص بدی یا واقعا اینجوری 

ولی می‌دونم خوب در و تخته باهم جورن

خودتو مادر شوهرت یکی از یکی بی سیاست تر

حالا نشون میدادی الکی که کار میکردی چی میشد

بعدم طرف به زبون خودش احترام گذاشته گفته شیرینی واسه ورود فرد جدید به خانوادخون قلیون باشه 

حالا من خودم به جز یکبار  اونم از ناآگاهی هیچ وقت لب به قلیون نزدم ولی درست نیست اینطوری بگی

لبخند میزنی بعد که همشون میخواستن بکشن قاطع میگفتی نه اگر اصرار کردن میگفتی نه واقعا خوشم نمیاد 

ینی چی بابام اینجوریم کرده فلان 

از شما بی سیاست تر مادر شوهرته جلو جمع همون اول نشون داده که من با عروسم اینشکلیم بالاخره جاری خواهر شوهری کسی بوده خودشو خراب کرده جلو همه 

درحال ساخت ....:)

خوب تو اول تیکه انداختی گفتی از اون خانواده هاشون نیستی قلیون بکشی مثلا خانواده ای قلیون بکشن در نظرت چین؟

اونم در جوابت تیکه انداخت

ولی وقتی دیدی تو جمع داره دعوا میشه زبون به دهن بگیر جلو فامیل نیاین دعوا کنین فردا همه جا رو پر میکنن.

صبر میکردی رفتن بهشون میگفتی

حداقل ظرفی که توش خوردی رو میزاشتی رو سینک 

نمیخواس کل سفره جمع کنی که این یک . با جا به جا کردن ظرف لیوان خودت نوکر اونا نمیشی

دوم اینکه اولین زخم زبون رو خودت زدی میخواستی اونا سکوت کنن بگی ما از اون خانواده هاش نیستیم ؟ یعنی اونا از اون خانوادشن 

سوم اینکه نباید ادامه می‌دادی دعوا رو 

چهارم اینکه بله نامزدت اینکه حرفی نزد اشتباه بود

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید
حرفاتون درست ولی مثلا یه مادرشوهری که ۴ تا پسر داره دخترم نداره ...آخه اگر همه عروسا این مدلی فکر ک ...

عزیزم مهم ترین چیز راحتی خودتون هست همیشه و در هر جا اونطور ک میخوایید رفتار کنید ولی با احترام

و راجب این قضیه ک گفتید اولا اگر عروس ها مشکلی ندارن ک هیچی ولی اکر دارن حتی یک درصد

این مشکل عروس ها نیست و مشکل اون چهار تا پسر هست 

اون پسرایی ک اون مادر بزرگشون کرده و بهشون شیر داده و از صد تا عروس بهش نزدیک ترن بنظرم این مسئله باید با پسرا درمیون گذاشته شه ک برای اون مادر در روزهایی و مهمونی میخواد بده و یا دائمی یکیو بیارن ک هم کمک حالش باشه هن هم صحبت اون مادر پیر باشه ک حوصلشون سر نره و ادن قابل اعتمادی باشه و اکر یو درصد نیست ی یک دوربین هم داخل خانه نصب کنن جهت اطمینان

و در غیر این صورت باز هم مشکل اون چهارتا عروس نیست در صورتی ک س

کسانی ک از گوشت و خون اون مادرن کمکی نکنن صرفا چون پسرن!

خانوم گرفتن برای خودشون ن برای مادرشون 

شما خودتون هم مادر دارید ایا اگر چنین شرایطی باشه همسر شما حاضره همچین از خود گذشتگی بکنه و بشه وظیفش و نه لطف!؟