2777
2789
عنوان

غذای مضخرف دانشگاهو خوردم

608 بازدید | 52 پست

معده درد گرفتم اصن بدجوررررر

هیچکاری هم نمیشه بکنم تا ۸ شب کلاس دارمممم😭

خدا لعنتشون کنه با این غذاهای بازیافتیشون

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

منم معدمو بهم ریخت. کوبیدع مرغ بود ولی مزه هرچی میذاد الا کوبیده مرغ 

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیک و آبمیوه میخوردی بهتر بود

چمیدونستم بخدا

ترم اولیم 

اولین باره غذای زهرمارشونو خوردم 

اولش خوشمزه بود فک کردم نرماله

ولی بعد از اینکه خوردم معده ام داغون شد

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

منم معدمو بهم ریخت. کوبیدع مرغ بود ولی مزه هرچی میذاد الا کوبیده مرغ

وای معلوم نیس با چه آشغالی درستش میکنن 

یعنی غذا ندن سنگین ترن با این زهرماراشون

تاثیره کافوره

خدا لعنتشوووون کنه

اصن دانشگاه ما تک جنسیتیه

کافور بخوره تو سرشون

بغضی غذاهاش بدنیست ولی بعضیا داغووونه.

نمیدونم چطور درست میکنن غذاهارو تاابن حد افتضاح میشه. دلم میخاد غذا دانشگاه رو ببرم جلو رییس دانشگاه یا مسئول امور تغذیه همونطور ک به حیوون غذا میذن غذا پرت کنم جلوشون بگم ببین میتونی بخوری. اخه دهن سرویس نعمت خدارو با این طرز اشپزی میریزین دور فقط. من ی قورمه سبزی خورذم یبار دبگه از قورمه سبزی بدم امده. 

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
وای معلوم نیس با چه آشغالی درستش میکنن یعنی غذا ندن سنگین ترن با این زهرماراشون

دقیقااا

من خیلیییی وقته دیگه نمی‌خورم هررررسری میخوردم دلم قار و قور میکرد، بخاطر کافوری که میخریختن توش ال ...

وایییی منم دقیقا اینطوری شدممم

فک کردم فقط مشکل خودمه چون بقیه عادی رفتار میکردن

فقط یه نفر دیگه گفت معده ام بهم ریخته

ولی من کلا بدغذا نیستم غذای اینا عین آشغال بود به قول شما تاثیر کافوره حتما

آخه دانشگاه ما تک جنسیتیه کافور واسه چیشونه دیگه

تاثیره کافوره

خیرنبینن خب نریزن انگار چون دخترپسز قاطی هستیم دیگه قرارع دانشگاه خراب خونه کنیم اگر کافور ندن

خدا لعنتشوووون کنهاصن دانشگاه ما تک جنسیتیهکافور بخوره تو سرشون

بازم کافور میریزن

که شماها چشم طمع به هم جنستونم نداشته باشید🤣🤣🤣

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️