2777
2789
واقعا؟؟؟دستشم تکون میده پسر منیعنی الکی حساس شدم؟؟؟

اره پسر منم دستشو تکون میداد انگشتاشو خم و راست میکرد قشنگ یادمه

دو سالگی تازه ب حرف افتاد کلمه میگف 

تا سه سالگی اکو میکرد میگفتی بهش خوبی میگف خوبی

به بعد داداشش دنیا اومد با اون همبازی شد کمتر تی وی دید هی رو ب پیشرفت رفت الانم خوبه دیگه ازش خیالم راحته

فقط مونده بدغذاییش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اشیا رو نام میبرد و اینا؟؟دکترم بردیش

اره سه سال و نبم بردم دکتر گف تاخیر دارع

اشاره ش خوب بود از یازده ماهگی اشاره بلد بود

اشیا رو بهش یاد میدادم قبل دو سال اشاره میکرد بعدش دیگه ب حرف افتاد کلمه میگف

همرو باید خودت بهش یاد بدی چون بچه های الان تنهان همبازی ندارن خودشون یاد نمیگیرن

وقتی بیفته روی غلتک دیگه خوب میشه خودش

اره پسر منم دستشو تکون میداد انگشتاشو خم و راست میکرد قشنگ یادمهدو سالگی تازه ب حرف افتاد کلمه میگف ...

وای خداروشکر

من چون پسرم هی دست تکون میده یا یه چیزیو میگیره تکون میده

قلبم میریزه

ن بابا چیزی نیس

پسر منم عاشق چرخ ماشینه از اول تا الان

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
بیشتر ببینید

وای چقدر من با این تاپیک خندیدم گلی من مادر یک پسر بچه هفت ساله باهوش و زیبا هستم به لطف خدا بچه که بود وقتی ماشین لباسشویی روشن میشد محو لباسشویی میشد یا عاشق چرخ ماشین بود همش یا چرخ ماشین را در کی آورد یا تابشون می‌داد تا دو سالگی غیر ماما و آب هیچی نمی‌گفت و فوق العاده شیطون بود دو سالگی به حرف افتاد و از در و دیوار بالا می‌رفت یعنی اصلا بند نمیشه یه جا گفتن حتما بیش فعاله حتی روانپزشک براش قرص بیش فعالی نوشت ولی من میدونستم بیش فعال نیست چون یه عالمه مقاله خارجی خوندم و متوجه شدم پسرم فعاله و نقص توجه نداره همه میگفتن این عمرا درس خون بشه الانم شاگرد اول کلاسشونه به لطف خدا

وای چقدر من با این تاپیک خندیدم گلی من مادر یک پسر بچه هفت ساله باهوش و زیبا هستم به لطف خدا بچه که ...

دقیقا به همین دلیل دکتر نمیبرم

چون میترسم تشخیص اشتباه بدن و من و بچم بهم بریزیم

وای چقدر من با این تاپیک خندیدم گلی من مادر یک پسر بچه هفت ساله باهوش و زیبا هستم به لطف خدا بچه که ...

من هیچوقت قرص ندادم و با اینکه خیلی به خاطر شیطنتش اذیت بودم طوری که خونه نشین شده بودم و هیچ جا نمی‌رفتم به هیچ کس اجازه ندادم رو بچم برچسب بزنه بیش‌فعال یا هر چی بی خیال بچه های ما باهوشن و محیط آپارتمان کوچیک و الان که کلاس اوله مزد صبوری هام را گرفتم چون همه ی مامانا میگن کلاس اول خیلی سخته و فلان ولی برای من خیلی عالی بود پسرم خیلی زود یاد میگیره

دقیقا به همین دلیل دکتر نمیبرمچون میترسم تشخیص اشتباه بدن و من و بچم بهم بریزیم

من که از بس اطرافیان گفتن برو این بچه عادی نیست رفتم ولی بعذ که از دکتر اومدم تا دو روز گریه کردم تا یک هفته مقاله بیش فعالی میخوندم وبعد تصمیم گرفتم با نود و پنج درصد اطرافیان قطع رابطه کنم در واقع فقط هفته ای یه بار خونه مامانم میرفتم همین