2777
2789
عنوان

با مامانم دعوام شد منو پیاده کرد تو خیابون

| مشاهده متن کامل بحث + 3177 بازدید | 152 پست

وقتی بچه فحش میده یعنی تو اون خونه فحش دادن یه امر عادیه حالا یا پدر به مادر فحش میده یا برعکس یا هر۲ به بچه!

مادرتون معلومه رو اعصابش کنترل نداره که شمارو پیاده کرده یا قبل مهمونی فحش داده و دعوا راه انداخته

اگر پاشی بری مهمونی عزت نفس خودتو میاری پایین!

بزار بیاد عذرخواهی کنه شماهم متقابلا عذرخواهی کنید 

از همه مردهای جهان به جز پدرم بیزارم حق همیشه با خانوماست چاکر خانم های بادرک وفهم🤭

دقیقااااادقیقااااااالان ارومن بعدها خشمشون رو زن و بچه خودشونه و واسه بیرون موش میشن

ببین قطعا بچه ها بزرگ بشن وارد جامعه بشن میبینن چ ظلمی در حقشون شده 

آخ قربون دهنت

No, take me home, take me home where I belong ;I got no other place to go

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فک کنم ماها که مامانیم حق را میدیم به مامانت هم سن های خودت حق را بدن به تو 

ولی چون مهمونی پدربزرگت هست حتما برو برا دعوا و قهر همیشه وقت هست بعد که آروم بشی پشیمون میشی نرفتی

نه اتفاقا بزا بزرگ بشن جلو خودش درمیانخشم هرگز خاموش نمیشه

ماشالا خانم دکتر با یه پست بنده متوجه شد بچه های من بخاطرفحش ندادن به مادر، دچار خشم پنهان شدن !! عجیبه یه بچه احترام به بزرگتر رو یاد گرفته باشه؟ حتما خودش هم احترام دیده. شما بذار بچه هات روزی دوتا لگد و چک بهت بزنن که خشم پنهان پیدا نکنن خدای نکرده!

قبول دارم زبون درازی کردمولی کتک نقطه ضعفمه اصن کنترلمو از دست میدم

متوجهم...ولی ببین بخدا من شرایطم خیلی خیلی بدتر بود...تهش ک دور شدم ازش میدونی ..الن ک ب خودم نگا میکنم خیلییی صبور شدم...صبر ب قیمت اینکه همههه حال خوبمو ازم بگیره گرون بود ولی شد

اینو تو ارامش بهشون بگو که حل شه..یکمم بخاطر زحمتاش سعی کن تحمل کنی جانه دلم

آدم هر چیم شده باشه به مادرش،نمیگه برو گمشو بابا....!!خب وقتی دوست نداره دخترش تو تراعیک آرایش کنه ن ...

آیا یک انسان اختیار آرایش کردن نداره یک آدم بیست دو ساله ؟ که مادرش بزنه تو دهنش ! دیگه تنبیه بدنی آنقدر عادیش نکنید

مادره!! چرا گفته؟ که مثلا دخترش با آرایش کردن تو ماشین ابروش نره. از روی نگرانی مادرانه گفته! دختر ب ...

شما کجا زندگی می کنی که رد شدن با ماشین از روی آدم براتون انقدر عادیه؟!

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
مادره!! چرا گفته؟ که مثلا دخترش با آرایش کردن تو ماشین ابروش نره. از روی نگرانی مادرانه گفته! دختر ب ...

مگه ارایش بی ابروییه؟

گرفتی مارو؟

کار ایشونم زشت بوده که به مادرش گفته گمشو ولی کار مادرش زشتتر بوده

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
اتفاقا مامان دوتا بچه ام. اولی بلوغ رو هم رد کرده و تا حالا از گل نازک تر به هم نگفتیم. مامان تو نبا ...

بچه شما دست پروده مادریه که به بچش از گل نازک تر نگفته 

ایشون هم دست پروده مادریه که قبل از این ماجرا هم دختری که ۲۰ رو هم رد کرده زده... 

پس مادر این دختر اول زیر سواله که هنوز متوجه نیست تنبیه بدنی اصلا روش مناسب تربیتی نیست و باید انتظار چنین رفتاری رو در آینده از دخترش داشته باشه...

برام عجیبه مادر دو تا بچه اید ولی از رفتار نادرست و شیوه غلط تربیتی اش دفاع می کنید...

بچه بی ادب رو با روش مناسب ادب می کنن نه اینکه از روش رد بشن... 

از نوع ادبیات شما معلومه شانس اوردید بچه هاتون به خودی خود با ادبن وگرنه با این نوع حرف زدن بعید بدونم بتونید بچه درست تربیت کنید...‌

درخت را به نام برگ🍀 بهار را به نام گل🌺 و مرا به نام کوچکم صدا بزن🧕کاربری قبلی Nasima89@
ماشالا خانم دکتر با یه پست بنده متوجه شد بچه های من بخاطرفحش ندادن به مادر، دچار خشم پنهان شدن !! عج ...

من باهات ۵ دیقه حرف زدم تروماتایز شدم چ برسه ب بچه هات 

ن من ب بچم زور نمیگم خیالت راحت

No, take me home, take me home where I belong ;I got no other place to go