2777
2789

ی ارگان دولتی شاغلم وجه خوبی داره اما کارم سنگینه و زیاد ارباب رجوع داره 34سالمه امروز دیدم کمی از موهام  در عرض همین دوسالی ک رفتم سرکار سفید شده قبلش اصلا موی سفید نداشتم

امروز داشتم با خودم فکر میکردم ارزششو داره؟ 

اختیار پولم با خودمه ماشین خریدیم خونمو عوض کردیم از وقتی شاغل شدم  ولی بازم ی روزایی دلم تنگ میشه برا خانه داری دایم برا تا ده صبح خوابیدن و... 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن

هر کسی باید رو شرایط زندگی خودش تصمیم بگیره

اما خب اصل بر استقلاله و این که برای تامین زندگی محتاج کسی و مجبور به تحمل هر شرایطی نباشیم

عزیزم همه تنبلی رو دوست دارن 

مهم اینه که پیشرفت کردی و تونستی زندگیتو جمع و جور کنی 

اگه تا ده صبح می‌خوابیدی تو خونه هیچکدوم از اینا رو نداشتی که 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
بیشتر ببینید

اون موقع راضی نبودی از وضعت ک الان شاغلی ... بنظرم هم از این نظر ک میری تو اجتماع و با آدمای مختلف آشنا میشی هم باعث میشه دیدت ب زندگی عوض شه هم افسردگی نمیگیری درگیر یکنواختی و روزمره بودن نمیشی هم اینکه دستت تو جیب خودته ک خب مهم ترین علتشه

بستگی ب شرایط داره

اگه‌کسی شوهرش میتونه تامین‌کنه مسائل اقتصادی و نیازهای خود زن رو  خانه داری بهتره  درغیراین صورت شاغل بودن

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)