درست میکنم خودم لباساشون اتو میکشه خودم حمومشون میدم الان خورد وخسته افتادم روزمین مواد پاکورا گذاشتم تو یخچال تا بمونه شب شام درست کنم شوهرم هم ماموریت بقیه ظرفا ی ظهر نشستم ظرفشویی دارما اما هیچ و اتاق کلی لباس این ور اون ور افتاده یعنی. مثل توپ پرت شده همه جای خونه آخه خستم یه نفر چه قدر میتونه کارکنه درس بچهاهم میدم حس میکنم بدنم ویتامین کم اورده بسی ک بچها رسیدم و سرکله زدم بهخدا موهامو شونه نزدم سه روزه حمام رفتم اما شانه نتونستم🫤😞 طلب صبر کنیدبرام
این ک دیگ بدتره . شب باید ناهاردرست کنی بزاری برای ظهرشون یا بچتو بزاری مهد
عزیزم فکره خودت بیشتر باش فردا کسی دلسوزت نمیشه همین شوهرت نمیگه زنم یه تنه به بچه هام رسید شست پخت برداشت سرو کله زد بزرگ کرد خودشه شکسته وداغون کرد پای همه چیه این زندگی فقط زبونشون دراز میشه که وظیفت بوده هزچی کردی تازه اگه کمی شکسته سرو صورتته ببینن میگن از پیری وسن سالت هستش دیگه نمیگه بخاطره کارهایی بوده که در نبودش دست تنها انجام دادی فکره خودت باش فقط
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.