2777
2789
عنوان

بنظرتون شاغل بودن بهتره یا خانه دار بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 87 پست
معلمی ک تعطیلاتش عالیه ما اصلا تعطیلی نداریم

من با دوتا بچه کارمند خصوصی بودم اونم بچه کوچیک 

یه مدت نرفتم 

الانم پشیمونم دوباره میخوام برم سرکار

برای بچه هم مادرشاغل بهتره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا حقوقتون از معلما بیشتره درسته؟

نه زیاد از معلمهای هم سابقه خودم چهارتومن کلا ک اونم ب تعداد روزهایی ک بیشتر از معلما میریم سرکار تقسیم کنیم هیچی نمیشه

البته من ب معلمی علاقه ندارم حوصله بچه ها رو ندارم

کلی ازینور اونور وام گرفتم و قسط میدم برا خونه ماشین تازه دوساله شاغلم

زمان مشخص کن برا خودت تا ی مدت بری ک حجم وام و قسط کم بشه 

مامانایی ک شاغلن خیلی اذیت میشن همش فکرشون پیش بچه هاشون هست غذا خوردن دیکته نوشتن و..

کارای خونه اگر میتونی تقسیم کن شوهر بچه یکم انجام بدن یا کمکی بگیر هفته ای یکبار بیاد یکم از کارات کم بشه بعضی وقتا غذا اماده تر بگیر 

نه زیاد از معلمهای هم سابقه خودم چهارتومن کلا ک اونم ب تعداد روزهایی ک بیشتر از معلما میریم سرکار تق ...

من خودم میدونم بمونم خونه افسرده میشم

چون تو شهرمون کسی رو ندارم و اینکه دوست دارم وقتی پیر شدم حس تنها بودن نکنم

حقوقت چقدره؟ 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞

یه سال و نیم خانه دارم راحتترم هم خودم راضیم هم شوهرم چندبار به شوهرم گفتم دوباره برم سرکار قبول نکرد البته بگم چون خانواده شوهرم وظیفم می‌دونن برم پول دربیارم هرجوری شده بخاطر همین دیگه ترجیح میدم سرکارنرم

شاغلم ولی خونه داری دوست دارم وقتی شوهر ادم بهش خرجی خوب و بدون منت میده چرا بد باشه

برای اینکه خونه نشینم نشه میره یاشگاه کلاس رقصی چیزی

من توفکرم کارم یکی دوسال دیگ ول کنم

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

شاغل بودن عالیه دختر 

دو نفره کار میکنید به بهترین چیز ها میرسید ، وسایل لوکس تری میتونی برای خودت بخری 

چیه توی خونه بمونی؟ آدم باید پیشرفت کنه حالا سر کارت هی ارتقا میگیری میتونی کلاس آموزشی بری ، باشگاه بری تا روحیت هم بهتر شه🌚 تویه خوابیدن تا ۱۰ هیچی نیست

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️

خیلی خوبه حتما ادامه ه بده عزیزم 

موی سپید خیلی هم خوبه دید بدی نداشته باش بالاخره همه موهاشون روزی سپید میشه حتی اونی که خونه دار هست عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

به نظرم به اندازه در اجتماعات مثبت بودن مهمه برا خانوما اینم موقع جوونی مشخص نمیشه وقتی ۵۰ رد کردی اونایی که تو اجتماع درستی بودن کلا فرق میکنن به روزتر میشن باکلاس تر میشن

من خودم شاغلم شغلمم دوست دارم البته مجردم شاید اگه بچه داشتم تصمیم دیگه ای میگرفتم

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه