2777
2789
عنوان

مذهبیا بیاید گوسفند ذبح اسلامی نشه حرام هست خوردنش اگر مجبور باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2735 بازدید | 93 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان من چکار کنم ؟ خوردم شبم تو مهمونی بزرگ دعوتم همون گوشتو قرار هست بپرن

حرامه و قصاوت قلب میاره و نباید خورد 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید

خارج از ایرانی؟ چون منم خارج از ایران زندگی میکنم و گاها پیش میاد (هرچند خودم همیشه از فروشگاه حلال خرید میکنم ولی خب آدم پیش دوستان و آشنایان اروپایی و آمریکایی میره نمیتونه دستوربده که برید برای من از فروشگاه حلال گوشت بخرید!!!!) وقتی مجور باشی دیگه چیکار میشه کرد!! 

چرا مجبور شما قدرت اختيار داري عزيزم اگه نميدونستي خوردي مسكلي نيست ولي الان كه ميدوني نخور

ای خواهر شرایط منو نمیدونی  نمیدونی شوهرم چه خدانشناس و بی آبرویی هست

خدایم برایم کافیست ❤

بله مردار محسوب مبشه و خوردنش حرامه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیشتر ببینید
خارج از ایرانی؟ چون منم خارج از ایران زندگی میکنم و گاها پیش میاد (هرچند خودم همیشه از فروشگاه حلال ...

نه ایرانم صبح شوهرم و داییش ذبح کردن مثلانذری مادرشون هست بلد نبودن الکی الکی سر بریدن 

خدایم برایم کافیست ❤

🥲ای وای حالاچطور ازگوشت مرداربدی ب بقیه؟بااین شماره تماس بگیر مشورت کن۹۶۴۰۰

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه