2777
2789
عنوان

خانوما شما ک میگین از نامزدت فرار کن 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 57 پست

ببین عزیزم منطقی بخوام بهت بگم این آدم نمیتونه خودشو کنترل کنه و ممکنه حتی بهت آسیب بزنه من خودم بشدت آدم مهربونیم ولی زود از کوره در میرم و داد و بیداد میکنم بعدشم پشیمون میشما ولی دست خودم نیست اونم دقیقا همینه یهو یه خودت میای میبینی استخونات خورد شده بعدشم پشیمون میشه ولی فایده نداره دیگه برو با یه مشاور حرف بزن حتما 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

طبق تجربه از این ادم فاصله بگیر جای کتکایی که غرورتو شکستن با طلام خوب نمیشه

میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین

بیشتر ببینید
تو این۷ماه ک تا حالا همچین چیزی ازش ندیدمفقط شاید بعضی وقتا داد زده اره فک کنم اثرات خونوادشهمیگفت پ ...

شما داری خودت قربانی میکنی 

و قربانی تربیت نادرست خانواده نامزدت میشی 

تصمیم باخودته انشالله خیره 

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

برو فیلم پارک وی رو ببین 

برو ملی روببین 

بعدش دیگه انتخابت هرچی باشه هرچی برات پیش بیاد حقته 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
همین دیگ میگم قابل درمانه؟ اخه رفتاراش دست خودش نیس

باشه هم پروسه سخت و زمانبریه شاید،اصلا خودش میخواد درمان ش؟؟اصلا معتقده ک نیاز ب درمان داره؟؟اگ اره و همه چیش خوبه بسم اله بره مشاوره

خدایا این بیشتر از اون چیزی بودکه براش دعا کرده بودم، شکرت❣️💖❣️💖❣️💖خواگیان

وای خداااااا منم ننه بابام همش دعوا میکردن مامانم همش  کتکم میزد خانواده بابان اون نوه هارو بیشتر دوست داشتن بقیه بچه ها با من بازی نمیکردن بازم بکم ؟ ولی مامانم  با چاقو نزدم پرخاشگری میشه عشق به اینی که بخوای بزنی ن اینکه واقعا این کارو بکنی اونم با چاقووووو  اینقدر احمق نباش به خاطر چیزایی که اینجا میبینم کم مونده دود از کلم بلند شه 

تو این۷ماه ک تا حالا همچین چیزی ازش ندیدمفقط شاید بعضی وقتا داد زده اره فک کنم اثرات خونوادشهمیگفت پ ...

عزیزم هیچ پسری نمیاد قبل عروسی روی واقعیشو نشون بده اگه هم دوسش داری تا وابسته تر نشدی برید پیش یه مشاور اون با تست هایی ک میگیره میگه ک ب درد هم میخورید یا نه و در مورد این مشکلش هم بهتون میگه مشاور ک میتونی بمونی باهاش یا نه

ولی مشاور خوب برید حتی اگه هزینه کنید