2777
2789
عنوان

انسانیت یا دین؟

471 بازدید | 19 پست

کسی که قشنگ این مسائلو متوجه میشه ممکنه توضیح بده 

لطفا نگید چقدر تاپیک میزنی منو از گمراهی نجات بدید خیر دنیا و اخرت انشالله براتون🤲

تعداد رای : 19
نظرسنجی
دین، چون تو دین انسانیت هم هست
8
42%
انسانیت، مهم ادم بودنه
11
57%
دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19
بیشتر ببینید

دین امر به انسانیته 

کسی که واقعا به دین عمل کنه قطعا انسان خوبیه 

ولی کسی که دین نداره حتی اگرمدعی انسانیت هم بشهکم پیش میاد کهواقعا همه کارهاش خوب و انسانی باشه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اول باید ادم باشی تا دین دار واقعی باشی وگرنه خیلی‌ها دین‌دارن و از حیوان کمترن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

انسانیت 

انسانیت

انسانیت 

کاربریمو دوس دارم نمیتونم توضیح بدم😅

ولی خب دلیلش مشخصه نیاز به توضیح نیست🙂

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
بیشتر ببینید

عزیزم خود انسان رو هم خدا آفریده خودش انسانیت رو بهمون یاد داده اینکه صرفا بگیم انسانیت کافیه نمیشه پس خدا چی؟؟؟ 

پس انسانیت کافی نیست 

انسان در هر حال به خدا نیاز داره 

حتی اگر کل ثانیه های زندگی رو شکر خدا بگی بازم در برابر نعمت هایی ک بهمون داده کمه 

عزیزم خود انسان رو هم خدا آفریده خودش انسانیت رو بهمون یاد داده اینکه صرفا بگیم انسانیت کافیه نمیشه ...

دقیقا 

نمیدونم چیه مد شده انسانیت رو جدا از دین بدونن

درحالیکه دین یه برنامه انسان ساز داده 

با اون پیش رفتی دقیقا و با تلاش، انسان میشی 

پیش نرفتی نمیشی یه جا بالاخره خودتو لو میدی

نمونه انسان کامل هم پیامبران و اولیا و ائمه هستن 

هرکسی رو دیدم ادعای انسانیت داشت و تو بیو زده بود دین من انسانیت ، یه چیزایی در رفتار و کلامش دیدم میزان خشونت و ضدبشریش از داع.ش بیشتر نباشه ، کمتر نبود 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

دقیقا  نمیدونم چیه مد شده انسانیت رو جدا از دین بدونن درحالیکه دین یه برنامه انسان ساز داده&n ...

بابا اون ک مسخرس 

دین باید چیزی باشه ک انسان رو کامل تر کنه ودر نهایت  به خدا وصل کنه 

وقتی میگیم انسانیت باید همه جوانب رو بگیم طبیعتا ک ما معصوم نیستیم انسانیت خوبی مطلق نبست انسان هم یه سری ویژگی های بد داره  

اینکه بعضیا میگن انسانیت دین ماعه و منطورشون خوب بودن انسانه باز به نصف همون انسانیت ایمان ندارن 😂😂

حالا باز اگه بخوایم بگیم دین ما انسانیه بالاخره یه الگویی باید داشته باشیم از بهترین انسان ها ک از اونا الگو بگیریم ک باز می‌رسیم به پیامبران و امامان ک بهترین ها بودن 

الان این نتیجه رو میشه گرفت ک تو دین ما انسانیت هم هست و انسانیت جدا از دین نیست 🌱

نمیدونم تونستم منظورو برسونم یا نه 😂 

قطعا انسانیت 

شاید دین هم از نظر بعضی ها درست باشه ولی من مخالفم 

بنظر من هرکس در دهه های مختلف با ادیان مختلف چیز هایی رو به دین ها اضافه کردن که به نفع خودشون باشه 

شاید براتون جالب باشه من به هیچ دینی اعتقاد ندارم ولی تنها کسی که قبولش دارم خدا هستش 

اعتقادی به زکات ندارم اما دست فقرا رو میگیرم 

من همیشه اون چیزی رو که برای خودم می‌خوام برای دیگران هم می‌خوام

@چشمون00000سیاه  

سلام عزیزم من چند تا سوال اعتقادی دارم تو تاپیکی شما خیلی قشنگ نوشته بودید راجع به سوالای استارتر

ممکنه به چند تا سوالم جواب بدی؟ 

دنبال ارتقا شخصیتم هستم نینی سایت خیلی کمکم کرد.شاید هم از تاپیک های قدیمی لایکتون کردم وقتی لایک میزنم براتون صلوات میفرستم . 🌹.               یعنی روزی میرسه که اونی شده باشم که ایده المه؟ 1401/4/19
بیشتر ببینید

@دلارام،19بودم  

سلام دل ارام جان ممکنه به چند تا سوال من جواب بدید 

از تاپیکی نوشته های شما رو خوندم و لذت بردم و شما رو از اونجا شناختم

بیشتر ببینید
سلام عزیزم،جانم گلم تاجایی که اطلاعات داشته باشم درخدمتم

💗💗

اینکه چرا من باید نماز بخونم؟ 

من به شخصه با حرف زدن ذهنی  و نوشتن با خدا ارتباط میگیرم و نمازو راستش زوری میخونم و اینکه یکسری عبارت های از پیش تعیین شده و 5 وقت نماز تکراری!! 

من وقتی نماز نخونم اصلا احساس دلتنگی و خسارت نمیکنم چون دوست نداشتم 

عقیده شما نسبت به نماز چیه؟ 

بیشتر ببینید