2777
2789
عنوان

خانوما شما ک میگین از نامزدت فرار کن 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 57 پست
تو این ۷ماه دست بلند نکرده که اخهفک کنم اثرات رفتارای خونوادشه🥲

ولی مواطب خودت باش،همسایمون همچین موردی بود الان با وجود ۲تا بچه زنش میزنه داد بیداد میکنه بعد میگه دست خودم نیست.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

اخه این ک اینطوری بود چرا خونوادش متاهلش کردنپسر عممه غریبه نیسینی عمم خواسته بدبختم کنه🥲

چربطی داره اون میخاد شر پسرشو از سرش کم کنه انداختش ب جون تو... نمیدونم عزیزم زندگی خودته ولی آدم نباید ساده باشه همینا ک تو اخبار خبرشون میاد ب قتل میرسن انتخابای اشتباه داشتن تو اینجوری نباش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم این رفتاردرمان نمیشه من بابیست ودوسال زندگی همین مشکلو دارم تا وقتی که خوبه میگی بهترازخودش نی ...

پس چیکار کنم من🥲

امروز رفتم بیرون بهش چی بگم؟ 

ب مادرم بگم

شب اصلا نخوابیدم🥲

چربطی داره اون میخاد شر پسرشو از سرش کم کنه انداختش ب جون تو... نمیدونم عزیزم زندگی خودته ولی آدم نب ...

پس چرا انخاختش سر من اخه

میگم امروز ک رفتم بیرون بهش چی بگم 

ب مادرم بشینم بگم؟ 🥲

فقط دیروز بخاطر گریش دلم سوخت بخدا دیدم دست خودش نیست اثرات خونوادشه بچه گی هاشهامروز ک رفتم بیرون ب ...

اثرات خانوادش و بچگی هاش رو مطمئن باش سر تو هم خالی میکنه

لازم نبست امروز بری چیزی بگی

بشین با خودت فکر کن ببین ایندت چیه با این ادم

کسی که تفنگ نذاشته رو سرت که بگه با این ازدواج کن

پس چیکار کنمامروز میرم بیرون باهاش برم چی بگم چیکار کنمشب اصلا نخوابیدم اصلاااا

جدا شو نامزدی بهم بزن 

دلسوزی کنی یجای دیگت میسوزه فردا 

ضعف اعصاب داشتن چیز خطرناکی نیست دایی منم داشت و داره 

ولی نامزد شما علاوه بر ضعف اعصاب مشکل دیگ هم داره 

اینکه قاچو بزاری زیر گلو مادرت

دست بزن داشته باشی 

نمیشه هربار کتک بخوری با گل رستوران معذرت خاهی کنه 

اگر عقدی فکرات خوب کن خودت آرامشت خوشبختیت اولویت باشه .فردا حسرت نخوری ای کاش ب حرف نی نی سایت ها گوش میکردم 

توکل برخدا 

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

الان چیکار کنموقتی رفتیم بیرون چی بگم بهش🥲

مشکل اعصاب داره حتما باید پیش متخصص اعصاب برین

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

نه نمیکنه من فقط بخاطر گریه هاش دیدم دست خودش نیسواسه همون کوتاخ اومدمامروز ک رفتم باهاش بیرون چی بگ ...

اره حتما به مادر پدرت بگو

تو این ۷ ماه روت دست بلند نکرده چون هنوز نرفتی باهاش زیر یه سقف و ترس از دست دادنتو داره

الان بهترین ورژن خودشو نشون میده

چار روز دیگه وقتی رفتید خونه خودتون و دبگه مامان بابات نمیدیدنت اون موقع تازه خودشو نشون میده

امروزم خواستی حرف بزنی بگو بره پیش روانپزشک و خودشو درمان کنه

اخ چرا خونوادش وقتی میدونستن این روانیه برا چی پیش قدم شدنخودشم غریبه نیس پسر عممهامروز ک رفتم باهاش ...

عزيزم برید مشاور شوهر منم خیلی عصبیه اصلا سر به سرش نمیذارم مثلا وقتی دعوایی پیش میاد خیلی نفس نفس میزنه معلومه عصبیه منم دیگه سکوت میکنم 

میگم خیلی سخته با یه آدم عصبی زندگی کردن  ولی خداییش بعد بچه ها آروم شد خیلی

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا