2777
2789
عنوان

🔴💥⛔️⛔️بیاین نظر بدین خیلی مهم⛔️⛔️💥🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 101 پست
باهاش چت اینا هم میکنی؟یا مث من فقط از رو عکس اینستا عاشق شدی؟🤣🤦

وای باورت نمیشه من خیلیییی احمق تر از این حرفام میرم عکسایی ک تو کانال مدرسشون و ایناستو دونه دونه میگردم تا پیداش کنم همینقد خررر 

تازه پسره مذهبیههه میرم تو کانال پایگاهشون دوباره میگردم تا پیداش کنم اصن من یه درجه خاصی از حماقتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالادیه ذهنیتی از چهرش داشتی من هیچی

جان من فقط بگو عاشق چیش شدی؟

اصن از کجا معلوم پسر نباشه؟

یا شاید دوستات ایسگات کردن

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

اخه میدونی چیه من با اگاهی ب اینکه ب طرف نمیرسم و البته اصن با اگاهی ب اینکه قرار نیس هیچ اتفاقی بین ...

وضع تو خرابه 

عاشق کسی میشی که می‌دونی قرار نیست بهش برسی و ... 

با این حال دوستش داری ! 

من که به شخصه معتقدم کسایی که مثل تو هستند در واقع یه چیزی رو از درون خودشون  گم کردن که به این مشکل دچار میشن ! 

تو در پی اون نباش در پی جست و جوی درون خودت باش ببین چه افکار درستی رو باید بیاری تو ذهنت و چه باور های درستی رو باید پرورش بدی 

و مهم تر از همه چیز اینه که خود واقعیت رو بیدار کنی 

تو ضعیف نیستی فقط قدرت خودت رو یا فراموش کردی یا هنوز پیدا نکردی 

تو حتی خودت رو هنوز باور نداری ! 

فقط کافیه به خودت بیای همین 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید
وای باورت نمیشه من خیلیییی احمق تر از این حرفام میرم عکسایی ک تو کانال مدرسشون و ایناستو دونه دونه م ...

دوووور از جونتتت

ولی خب یه وقتاییم ممکنه عشق واقعی باشه🥹

هر موقع پسره اومد تو ذهنت یه بیشگون بگیر از خودت

بعد یه مدت مغزت میفهمه اگه به این موضوع فکر کنه آسیب میبینه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خیلی عمیق بود انگار جملم😅 تو ارتباط نه ، آدم محتاطیم اینقدر بدون آگاهی خودم رو وارد هر مسیری نمیکنم ...

عمیق که نه ولی هر کلمه ای انرژی ای داره که میشه حسش کرد 😊

کار دنیا همینه اول امتحان میگیره بعد درس میده 😂

سختی میده تا یاد بگیریم

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید
وضع تو خرابه عاشق کسی میشی که می‌دونی قرار نیست بهش برسی و ... با این حال دوستش داری ! من که به شخصه ...

یه سوال شما تو زمینه پرورش افکار شاغل هستی؟  

نوع صحبتت متفاوته انگار آگاهی کامل تو این زمینه . یا فقط  یه علاقس

وضع تو خرابه عاشق کسی میشی که می‌دونی قرار نیست بهش برسی و ... با این حال دوستش داری ! من که به شخصه ...

چقد کلی گفتین 

کاش یکمم توضیح میدادین 

خب چطوری بشناسه خودشو و قدرتشو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا خدا چقدر فلسفی شد نمیدونم والا احساس میکنم مازوخیسم دارم

این مازوخیسم نیست 

چیزی که گفتمه

بیشتر ببینید
دوووور از جونتتتولی خب یه وقتاییم ممکنه عشق واقعی باشه🥹هر موقع پسره اومد تو ذهنت یه بیشگون بگیر از ...

الان 3 سال و 2 ماهه ک عاشق اینم دیگ کار از نیشگون گذشته تقریبا با فکرش بزرگ شدم از کلاس نهمم تا الان ک دوازدهمم این احمق هست خیلی عجیبه هی سر راه هم اتفاقی قرار میگیریم حتی من 2 سال پیش اولین باری بود ک رفتم کربلا و تو کربلا دیدمشششش فک کننن خیلی عجیبه وقایعی ک بینمون میفته

عمیق که نه ولی هر کلمه ای انرژی ای داره که میشه حسش کرد 😊کار دنیا همینه اول امتحان میگیره بعد درس م ...

دقیقا کارش همینه درسی که تو نتونستی بگیری خودش بهت باد میده 

اینو خیلی عمیق تجربه کردم

الان 3 سال و 2 ماهه ک عاشق اینم دیگ کار از نیشگون گذشته تقریبا با فکرش بزرگ شدم از کلاس نهمم تا الان ...

چقد طووولانی

اگه هوس باشه طی چند ماه نهایتا یک سال فراموش میشه 

نمیدونم ان شاءالله که خیره 🥹🫂

1
5
10
15
20
25
30
35