2777
2789
عنوان

شماجای من بودید عصبانی نمیشدید

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 64 پست
سفر با ی چیزی میرن دیگهقطاری هواپیمایی اتوبوس ک بلیت باید داشته باشهبا ماشینم بخاد بره باید باکش پر ...

دوتاشهربایدمیرفت میگه اولی رو رفتم دومی رو هوابدبود برگشتم نرفتم قراربودسه روزنباشه یک روزه رفته وبرگشته 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

غلط کرده نمیتونه فراموش کنه منو زد تودعوا توخونه بابام اززدنش بعدسه سال هنوز دنبالچم دردمیکنه نمیتون ...

خب دیگه اصلا دیگه رو آشتی کردن و رفع کدورت فکر نکن ...

اولا داداشت یا نباید دخالت میکرد یا نباید معذرت خواهی میکرد 

اگر دخالت نمیکرد ک دیگه شوهرت تو رو بی کس و کار میدید 

اگر معذرت خواهی نمیکرد دیگه رفت و امدت با داداشت قطع میشد 

الانم هم اتفاقا خداروشکر کن ک شوهرت هنوز ناراحته یعنی داداشت خوب حالشو جا آورده... دست بالا با داداشت هست. 😉 نه تو ضایع شدی نه داداشت ...

بهش بگو یکی طلبت خانوادت دعوت کردن من قراره برم سفر کاری حق داری عصبی بشی بگو اگه ادب داشتی سفرت ل ...

خونواده اش اصلا دعوت نمیکنن که من نرم تلافی شه پدرمادرش مرده اندخواهربرادراهم شهرای دیگه اند وتا توشهراونا زندگی میکردیم من هیچوقت این پدرسوختع بازیاروبراشون درنیاوردم وحالا که اومدیم شهرمازندگی میکنیم شوهرم شروع کرده وفرصتی براتلافی من ندارم

بهش بگو یکی طلبت خانوادت دعوت کردن من قراره برم سفر کاری حق داری عصبی بشی بگو اگه ادب داشتی سفرت ل ...

میگه تازه شب رسیدم خونه که تو اومدی ولی دروغ میگه خونه روتمیزکرده بود درحالیکه وقت رفتن من بازارشام بود میگه خب مهم تمیزکردن خونه بود دیگه برامهمونی اومدنم دیرشده بود

حب با چی رفته ی مدرک باید باشه

باماشین خودمون رفته شهراولی رو ولی من میگم اگرمیشد کنسل کنی سفرروزمهمونی رو کنسل میکردی وامروزمیرفتی میگه آره اتفاقا امروزم لازمه برم😶

میگه تازه شب رسیدم خونه که تو اومدی ولی دروغ میگه خونه روتمیزکرده بود درحالیکه وقت رفتن من بازارشام ...

بهش بگو باشه تو راست میگی منم جمعه داداشمو دعوت میکنم چون همش میگفت حیف فلانی نیامد و.... جمعه هم ناهار و شام داداشت رو دعوت کن که دستش بیاد هر دفعه اینطور کنه ی روز کامل باید سرویس بده اصلا کله پاچه بزار بگو از صبحونه بیان 

میگه تازه شب رسیدم خونه که تو اومدی ولی دروغ میگه خونه روتمیزکرده بود درحالیکه وقت رفتن من بازارشام ...

اسی بابا شوهرت خجالت میکشه و غرورش خرد شده هر چند که مقصر هم بوده ... ترجیح میده چشم تو چشم نشه 

والا خونه رو تمیز کرده یعنی تو براش مهمی دیگه... بالاتر هم گفتی میاد خودشو بهت می‌چسباند ... تو خودت سه تا بچه داری باید بفهمی شوهرت هم میخواد با تو خوب باشع هم غرورش براش مهمه

همینم بخاطر حمایت برادرت داری ... 

بیخیال 

گفتنی بچت هفت ماهه آست یعنی تازه زایمان کردی و قطعا حساسیتت بالاست ... بشین زندگی ات رو بکن شیر تلخ هم ب نینی نده...

من کلیت ماجراررو خوب میبینم... هم داداشت کار خوبی کرده 

هم شوهرت حساب برده و ادب شده 

فقط این وسط تو داری وجهه بد ماجرا رو بزرگ میکنی 

خب دیگه اصلا دیگه رو آشتی کردن و رفع کدورت فکر نکن ...اولا داداشت یا نباید دخالت میکرد یا نباید معذر ...

اینم دیدگاهیه👏ولی من میگم تومهمونی داداشمونمیای که اوناهم توخونه من نیان بچه هاتومیفرستی بچرن خوش بگذرونن ولی بانیومدنت کاری میکنی اوناهم نیان خونه ی من وزرنگ بازی درمیاری