2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 85024 بازدید | 1695 پست
عزیزم دوتا دو رکعت بخونین شبیه نماز صبح بشه 4 رکعت بعد 300 بار تسبیحات اربعه بخونین سبحان الله والحم ...

یعنی بعد از ۴رکعت نماز ۳۰۰مرتبه تسبیحات اربعه رو بگم؟

صحیت یعنی چی عزیزم؟

❗❗❗❗❗دوستان عزیز هیچ دعانویس قرآنی و غیر قرآنی رو باور نکنید 

و‌گول نخورید 

مشکل گشا فقط خداست دستتونو فقط پیش خدا دراز کنید چاره کارتون فقط ذکر قرآن و نمازه 

هیچ طلسمی قدرت روح شما و خدای شما رو نداره خودتونو ضعیف ندونید و طلسم و جادو رو قوی  ❗❗❗❗❗❗

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من واسه هر کسی یه دعایی جواب داده

گاهی میشه ولی به صلاح نیست یه مورد اینجوری برای خودم پیش اومد

ولی بیشتر سر نماز دعاتو به زبون خودت بگی به نظرم کافیه

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

آخه  گاهی یا به دلیل مصلحت یا گناه که مانع دعا هست ...یا عدم تلاش

چله نتیجه نمیده طرف ایمانشم از دست میده

این بده

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

و‌گول نخورید 

مشکل گشا فقط خداست دستتونو فقط پیش خدا دراز کنید چاره کارتون فقط ذکر قرآن و نمازه 

هیچ طلسمی قدرت روح شما و خدای شما رو نداره خودتونو ضعیف ندونید و طلسم و جادو رو قوی  ❗❗❗❗❗❗

فدات عزیز لطف دارید الهی حاجت روا باشید 🙏🙏کپی متن از کانال ایتای دوستداران آیت الله حق شناس خدمتت ...

ده تا روضه حضرت علی اصغر تو حرم امام حسین به توصیه آیت الله بهجت خوندم.... هیچی.... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
لطفا اگه کسی اطلاعاتی در مورد طلسم و باطل کردنش میدونه درخواست بده خصوصی صحبت کنیم خیلی واجبه. شماره ...

و‌گول نخورید 

خداروشکر

عزیزم حرز صغیر امام جواد زیاد بخون تو دلت

واسه دفع شر و آدمایی که اذیت میکنن خیلی خوبه

بیشتر ببینید
❗❗❗❗❗دوستان عزیز هیچ دعانویس قرآنی و غیر قرآنی رو باور نکنید و‌گول نخورید مشکل گشا فقط خداست دستتونو ...

درست میگین، من فقط چندتا سوال مهم دارم.

ولی حتی تو خوده قرآن هم راجع به طلسم و جادو اومده... اتفاقی برامون افتاده که واقعا نیاز به راهنمایی دارم

برای خانه دار شدن هم سوره ای یا ذکری هست عزیزم؟

سلام بله عزیز من از همین کانال تلگرام که دعاهای مجرب رو میاره و همه تجربیات اعضا هست رو خدمتتون می‌فرستم : به ترتیب می‌فرستم هر کدوم رو مقدور بود انجام بدید 

۱- ختم قرآن هدیه به امام جواد ع و صلوات روزانه هدیه به امام 

۲- روضه حضرت مسلم ۱۱ هفته یکشنبه ها یا روضه و توسل و سفره به نیت حضرت مسلم ع

۳- ✅ بسیار مجرب ✅

مداومت بر خواندن آیه ۲۹
سوره مؤمنون جهت خانه‌
دارشدن بسیار مفید است

وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا
وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِين

مداومت داشته باشید افرادی با یکسال خوندن این ذکر خانه دار شدن

🌻@hajatravai313🌻

🌻🌿🌻🌿🌻🌻🌻🌻

(منبع : کانال تلگرام hajatravai313 (یک@ قبلش بگذارید برای سرچ در تلگرام )

ادامه 👇 

🏠🏠🏠🏠🏠🏠🏠
#تجربه_اعضا
#تجربه_خانه_دار_شدن

⚘️سلام دوستان من از یه خانم شنیدم     سفر  امام موسی جعفر  ۷ هزار  صلوات  هست دعاش م دعای توسل سوره یاسین  و حدیث کسا ءحاجت گرفتم     من نیت کردم برای خریدن خونه  حاجت گرفتم خونه که خریدیم من اصلان سفر یادم رفت بود  یه روز همسایه م که سید هست بهمن گفت بیا از شما خواب دید  مادر تو خواب سه بار خونه شما کادو آورد مادرش سید هست فوت کرده گفت   دوبار مادرم کادو آورد سومی من آمدمخونه شما دیدم که تو خونت یه سفر انداختی  بهش گفتم چه سفری بود گفت متوجه نشدم فقط  فهمیدم یه  سفر هست من آمدم خونه فکر کردم کردم یادم آمد که من سفره  حصرت  موسی  جعفر علیه السلام  قربونش برم نذر کردم 😊🙏 ولی یادم رفت ادا کنم🙈

⚘️سلام
چطوری نذر کردین قبل نذر هیچ کاری نکردین فقط تو دلتون نیت کردین؟
⚘️ بله نیت کردم خونه بخریم سه تا سشنبه  ها سفر پهن میکنم  که  حاجت  گرفتم
🏠@hajatravai313🏠تلگرام 

حاجتروایی_خرید_خانه

همگروهی:
من برای خونه دارشدن روزی ۳۶۰ مرتبه یا کریم ویا رب گفتم الان دوسال خونه دار شدم

سادات 🌱🌻🍁❄️:
چند روز ذکر رو گفتین ؟

همگروهی:
والله من همین جور کار ام میکردم ذکر میگفتم

نمیدونم چقدر طول کشید

ولی سر چند ماه صاحب خونه شدم

سادات 🌱🌻🍁❄️:
یعنی پولش واسه تون جور شد ؟؟

همگروهی:
خداروشکررر  ارثی پدرشوهرم

بعدم اسم دخترم ماشین افتاد حواله اش فروختیم

📿💙📿💙📿💙📿💙📿
💙
📿
#حاجتروایی_خانه_دار_شدن
#حاجتروایی_از_قرآن

✍️جهت خانه دار شدن در بعضی از منابع نوشته شده بعد از نماز صبح آیه ۲۹ سوره مومنون وَقُل رَّبِّ أَنزِلْنِی مُنزَلًا مُّبَارَکًا وَأَنتَ خَیْرُ الْمُنزِلِینَ ۷۰ مرتبه قرائت شود

من اینوخوندم صاحب خونه شدم

👈من ختم ۴۰روزصبح بعدنمازصبح کرده بودم ۷۰باربخونم ماه رمضان سال۹۷بود
هرروز صبح 70بار خوندم

ماه رمضان تموم نشدک خونه روقولنامه کردیم

@hajatravai313  :کانال تلگرام
💙
📿💙📿💙📿💙📿💙📿💙

🍃🌺🍃🌺

#تجربه_حاجتروایی_خرید_خانه

✍️سلام من چند چله سوره حشر پشت سر هم گرفتم و خانه دار شدم

✔️ختم چهل روز سوره حشر
هر روز یک مرتبه سوره حشر خواندم

🌺@hajatravai313 🌺

🌱🌺🌱🌺

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧
بیشتر ببینید
❗❗❗❗❗دوستان عزیز هیچ دعانویس قرآنی و غیر قرآنی رو باور نکنید و‌گول نخورید مشکل گشا فقط خداست دستتونو ...

عزیزم چرا گاهی بعد چند بار ختم برداشتن حاجت روا نمیشیم؟

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸
بیشتر ببینید