2777
2789
عنوان

بیاین راجعب نذرایی که معجزه کرد بگید خودمم میگم♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 85033 بازدید | 1695 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دو تا معامله هست که اگه انجام بشه زندگیمون عوض میشه خیلی احتیاج داریم که این اتفاق بیفته. همه چی به دست خدا اتفاق میفته و من این مدت خیلی دعا کردم، نمیدونم شایدم درست دعا نکردم. خیلی ختم و چله برداشتم که بیشتریا رو به خاطر بی انگیزگی رها کردن وسط راه. الان نمیدونم چیکار کنم، واقعا با تموم وجودم میخوام که این معامله اتفاق بیفته و یه معجزه ای تو زندگیمون رخ بده. زندگیمون از این رو به اون میشه. این معامله تا آخرین مرحله گاهی پیش رفته ولی سر یه چیز الکی به هم خورده. واقعا نمیدونم چجوری از خدا درخواست کنم، نمیدونم موندم راهنماییم میکنین؟

لطفا اگه کسی اطلاعاتی در مورد طلسم و باطل کردنش میدونه درخواست بده خصوصی صحبت کنیم خیلی واجبه. شماره و آدرس ازتون نمیخوام فقط چندتا سوال خیلی واجب دارم اگه کسی تجربه ش زیاده دراین مورد بیاد خصوصی صحبت کنیم لطفا

نه گلم برا همه هست شما نمازو بخون با شرط زمانش را به خدا بسپار درست میشه

ممنون عزیزم

یه سوال دیگه هم داشتم 

گفتین شما به روش ساده میخونین

اون روشی که میگینو سایتی هست که منم از روش ببینم؟

ممنون عزیزمیه سوال دیگه هم داشتم گفتین شما به روش ساده میخونیناون روشی که میگینو سایتی هست که منم از ...

عزیزم دوتا دو رکعت بخونین شبیه نماز صبح بشه 4 رکعت بعد 300 بار تسبیحات اربعه بخونین سبحان الله والحمدلله ولا آله الا الله والله اکبر. بینش صحیت نباشه مداومت کنید هرروز بخونید شرطش هم ترک گناهه 

من دارواعصاب میخورم ومترسم بارداریشم پس چله مریم خوبه برای بارداری؟

برا من که معجزه بود و نتیجه داد 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
بیشتر ببینید
گاهی هزاااااار دوره دعا بی اجابت استگاهی نگفته قرعه به نام تو میشود...ازتون قبول باشه سارا جان‌ . من ...

نمیدونم چرا یکنفر بدون کمترین تلاشی چهره اش تو خوشبختی میدرخشه و یکی با اینهمه تلاش و بدون کوچکترین مشکلی حسرت به دل می مونه. 

یعنی خدا واقعاااا نمی شنوه این حرفها رو؟!!... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
کدوم سوره رو ؟ چجوری ختمش

ختم صلوات خاصه حضرت زهرا 

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.همیشه هم عفونت دنبالمه و تنبلی که سالهاست منو اذیت کرده.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.همه اونایی هم که بهم تیکه میندازن و سوال جواب میکنن رو به خودت واگذار کردم اخه هر بار دلم میشکنه. من دیگه از دست مردم فرار میکنم که حرفای تلخشون رو نشنوم .

بیشتر ببینید