2777
2789
عنوان

بعنوان مربی شنا وفیتنس هر سوالی دارین بفرمایین جواب میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 72 پست
در مورد فیتنس:بهتره که وعده غذایی چه مدت قبل از رفتن به باشگاه خورده بشه و شامل چه‌ چیزهایی باشه؟

بستگی داره دوره حجم باشی یا چربی سوزی 

اصولا ورزشکارا با ی فنجان قهوه یا ی خوراک پروتیینی چربی سوز استارتو میزنن ک انرژی داشته باشن

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

میشه بدون آمپول و مکمل شکمو تخت کرد؟

میشه بدون مکمل (حتی پروتئین وی)فقط با تغذیه و ورزش ب مدت ی سال عضله کات شده ددست کرد

فرق اون چیزی ک اقایون استفاده میکنن و میگن نازایی میاره با پروتئین وی و اینا چیا

00kaktosسابق هستمبه خاطر حق گویی تعلیق شدم اگر در تاپیک های غیر مجاز با کامنتم دچار سوزش شدید لطفا به جای ریپلای از روغن بنفشه استفاده کنید🌸            

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزمبه نظرتون هزینه یادگیری شنا برای یه مبتدی چه قدر در میاد چند ترم می شه؟ در هفته چه قدر تمر ...

هر ترم هر شهر وهر استخر ومربی متفاوتع

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️

میشه بدون آمپول و مکمل شکمو تخت کرد؟میشه بدون مکمل (حتی پروتئین وی)فقط با تغذیه و ورزش ب مدت ی سال ع ...

هورمون ها و مکمل ها دو چیز متفاوتن .پروتتین وی و اتمیل وامثالهم کارشون کمک ب عضله سازیه وربطی ب نازایی نداره درضمن برنامه وخوراک اقایون با اناتومی خانم ها متفاوته قرار نیس مال اونجا برای ما مناسب باشه 

خدایی تو استخ آدم مریضی میگیره ؟ مثل انواع ویروس ها ؟ چطور در تماس فیزیک می.یره در حالیکه ویروس پنهانه ولی تو آب بالاخره ویروس پخش میشه اونم تماس هس دیگه 

عزیزم اگه پیامم رو پسندی لایک نکن ممنونتم 😘

چندتا حرکت تضمینی واسه بزرگ شدن باسن

اسکوات با کش 

خدایی تو استخ آدم مریضی میگیره ؟ مثل انواع ویروس ها ؟ چطور در تماس فیزیک می.یره در حالیکه ویروس پنها ...

شما غذا هم بهوری احتمال میکروب داره پس رعایت میکنی 

تو سن ۳۲ سالگی یادگیری ممکنه ، به ترتیب چیا یاد بگیریم و چقدر زمان میبره تا یاد بگیریم

برای شروع هیچ تغییری سن ملاک نیس فقط ذهنیت خودت ک چقدر از زندان ذهن ازاد شی

برا چاق شدن چه پروتیینی بخوریم ضرر نداشته باشه؟

مصرف کربوهیدرات بالاتر باشه

یعنی پس امکان انتفال ویروس هست دیگع ؟ بخصوس hpv

خیر اب استخر ضدعفونی میشه مگر لبه استخر بشینی یآ بعد استخر دوش تمیز نگیزین