2777
2789
عنوان

اگ بفهمید ی کسی پنهونی صیغه کرده

2726 بازدید | 153 پست

اگ بدونین یکی از ادمای نزدیکتون بااینک زن و بچه دارع یکی رو صیغه کرده باینک زنش ادم خوبیه

چیکار میکنین ب اون طرف هشدار میدین یا میرین ب زنش میگین ک شوهرت ی ادم ناجوری رو صیغه کرده؟؟

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

میشینم زندگی خودمو میکنم

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکدوم به من چه خودمو بندازم وسط معرکه اخرم جوری جمش میکنن تهش من مقصر میشم میدونم میخوای کمک کنی میخوای ثواب کنی ولی کباب میشی تهش😐

https://www.karzar.net124609 لینک کارزار                      بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱