2777
2789
عنوان

مهمون سرزده رو راه ندادم ناراحت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 7554 بازدید | 160 پست

ماهم بدون دعوت و بدون هماهنگی هیچ جا نمیریم،اما خب عید قضیه اش فرق داره،تقریبا همه برای مهمون داری آماده هستن،شماکه خب واقعا شرایطش رو نداشتی،از اونورم خب اون بنده خداها ضایع شدن یه جورایی،از اینورم میگی زنگ زدی جواب ندادن,دیگه ولش کن هرچی بوده تموم شده رفته

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسابی هم معذرت خواهی کردم فرداش زنگ زده همسرم که خانمت مارو راه نداده من جلو خونوادم خجالت کشیدم اون ...

کار خیلی خوبی کردی

خلاصه که نه! دنیای ناپیدای من، در اعماق چشمان تو مبسوط میشود ... . 🍃

اون دیگه تا ابد به خونتون نخواهد آمد و جوابتون رو هم نخواهد داد.

اگه داد و آمد جان من قول بده بهم درخواست بدی و بگی دیدی اون مهمون که رد کردم آمد خونمون....

ولی می‌دونم که دیگه نمیاد

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
من همیشه یه جمله رو برا خودم تکرار میکنم و بهش ایمان دارم،میگم آدما اگه تو مشکلات خودشون ،تونستن مشک ...

ببخشید میشه ربطشو توضیح بدی به تاپیک؟ من جدا متوجه نشدم

کار خوبی کردی اسی

مامان من از جمله همین آدم ها هست که بدون دعوت و هماهنگی هر موقع دل‌ خواست میره خونه بقیه، هزاربار هم بهش گفتم کارش زشته منتهی ذره ای توجه نمیکنه، کارت بسیار عالی بوده و ایشون بسیار بی فرهنگ بوده که جای اینکه یاد بگیره بدون هماهنگی جایی نره، زنگ زده گلایه و شکایت که جلوی خونواده م شرمنده شدم، کاش یکی با مامان منم اینکار رو بکنه تا یاد بگیره بدون هماهنگی جایی نره

ببخشید میشه ربطشو توضیح بدی به تاپیک؟ من جدا متوجه نشدم

ربطش مشخصه اگه شما تو شرایط یکم غیرعادی تونستی مهمون داری کنی هنر کردی وگرنه در حالت عادی که همه حاتم طائین

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
ربطش مشخصه اگه شما تو شرایط یکم غیرعادی تونستی مهمون داری کنی هنر کردی وگرنه در حالت عادی که همه حات ...

آها ازون لحاظ 

یه لحظه خودتو بزارجاش وببین حالت چجوری میشه. بنده خداحتما کلی جلو خانوادش خجالت کشیده. بابقیه کاری ن ...

بهتر که ضایع شد یجا باید بفهمه زمپنه سر زده رفتن گذشته

این کارا مال دهه شصت بود مه موبایل و تلفن نبود

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست 🪐🧡