2777
2789

کلادیروز روزبدی بودانگارصبحش که رفتیم خونه مادربزرگم وسیله نداشتیم مال دوستشوگرفتیم دوسه روزدستمون باشه بعداونجاکه مادربزرگم کلی غرغرکه چرادیراومدی شبش بامادرم رفتیم خونه خواهرم ماعیدبه عیدمیریم بدون شام چون شاغل میگیم مزاحمش نشیم بعدبرداشته تخمه افتابگردون اورده با چندتادونه سیب وپرتقال ریزوکوچیک ازعصرشم خبردادیم میخوایم بیایم 😐😐😐ادم براشکمش جایی نمیره ولی خدایی بعدیه سال داریم میایم خونه ات این چه وضع پذیرایی ماهی30تومنم حقوق دارن مستاجرنیستن خواهرم خیلی خسیس خیلی خجالت کشیدم من هرموقع میان شوهرم بهترینارومیخوره جلوشون میزارم دیشبم گفتم زنگ زده لباس هم قرض میخوادخسیس خانوم هووف تولدبچه اشم کیک درست نکردخاله من کیک میخوام درست کردم صدتومنم بهش کادو دادم حالم بدمیشه ازکارای خواهرم حالاماهی یه بارقوم شوهرش میان خونش شام ماهرچندسال یه بارشایدبشه

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم ابنجور که شما گفتی بله خسیسه و کارش خوب نبودولی کادو تولد بچه هم ۱۰۰تمن خساست نیست؟

نه کیک درست کردم میخواسته یه ملیون بدم چه حرفامیزنی

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است