2777
2789

خواهرشوهرم برگشته پریشب رفتم پیششون خواهرشوهرم اصلاا نگامم نمیکرد انقدر سرد بوود ک نگوو منم دوس داشتم زودتر برگردم..

بعد دیشب شوهرم گفت بیا بریم اونجا گفتم نمیام گفت چرا گفتم والا خواهرت یک کلمه حرف نزد باهام اونشب گفت چرا گفتم نمیدونم و اصلام مهم نیس برام گفت اره برات مهم نباشع اصلا..

بعد خودش رفت طبفه پایین پیششون صدای هرهر خنده هاشون میشنیدم گفتم اصلا شوهرم لبراش مهم نیست خواهرش چ برخوردی داره با زنش..

انتظار داری قید خانواده و خواهرو بزنه چون با شما حرف نزده ؟؟؟ 

بابا بذار خوش باشن چکارشون داری ؟؟؟ 

من اون شهر دورم که بغضش شکسته که دلتنگی ،راه نفس هاشو بسته💔خیابون خیابون پراز انتظارم ، تو نیستی و راهی به جایی ندارم ، چقدر غم شمردیم ،چقدر دل سپردیم، پریدیم وهربار به دیوار خوردیم😂😐😂تو شاید دوباره به دادم رسیدی،شاید خنده برگشت خدارا چه دیدی💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به درک که حرف نزد ،شوهرت راست میگه مهم نباشه برات برای چیزای الکی حرص نخور بزار خواهرش با خود درگیری ...

میدونی چی نارحتم میکنه این رفتار هزارمین بارشونه ی دفعه میبینم میرم خونشون باهام تو قیافه ن بابا بگین دردتون چیه چرا با من حرف نمیزنین با روی خوش رفتم خونشون دیدم حتی یه خنده خشک بهم نکردن منم انگار ی اب یخ ریختن رو سرم سرد شدم ی دفعه والا گناهه

خب خودت سر حرفو باز میگردی ؟ تو همدسر سنگین باش ولی همسرت چیکار کنه بره پایین بگه چرا بازنم حرف نزدی ...

ن اتفاقاا گفتم هیچییی نگوو اصلا فک کنن برام مهم نبوده 

اتفافا خودم ففط حرف میزدم شوخی میکردم ی دختر کوچیک داره دوساعت باشوهرم باهاش بازی کردیم خودش اخم کرده بود یا ب گوشی یا تلویزیون نگا میکرد

انتظار داری قید خانواده و خواهرو بزنه چون با شما حرف نزده ؟؟؟ بابا بذار خوش باشن چکارشون داری ؟؟؟

خانواده؟ یعنی اسی خانواده ش نیست ؟؟؟ شوهر این خانم؛ از خانواده ش که تو میگی جدا شده و با دختر مردم که اسی باشه تشکیل خانواده داده.

اگه معنی ازدواج رو نمیدونی بدون

پس تکرار کن: خواهرشوهر خانواده سابق 

زن خانواده جدید.

به عبارتی اگ قرار باشه اولویت بندی بشه؛ اول زن خانواده هست و بعد پدر مادر خواهر برادرو...

متوجه مفهوم‌تشکیل خانواده و زندگی مشترک رو فهمیدی؟

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
بیشتر ببینید