2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شادیه روز بفهمی که یه نفر بی‌صدا دوستت داشت

عع امضام🙂

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید

من الان ازدواج کردم و بچه هم دارم، فراموشش کردم اما بعضی شبها ممکنه خوابشو ببینم و تو خواب خیلی ناراحت میشم که به هم نرسیدیم، واقعا گاهی فکر می کنم میخواد اون دنیا چطور جواب دل شکستم رو بده، از اون ماجراها ۱۲ سال میگذره. 

مینویسم هر چه خدا خواست همان می شود

پیراهن سیاه عزای تو یا حسین/ عشاق را به روز جزا روسفید کرد

و حالا بعد از همه ی این مسیر یاد گرفته ام که بعضی دوست داشتن ها برای ماندن نیستند بلکه برای ساختن‌اند‌؛ ساختن قلبی که عمیق‌تر حس کند، چشمی که جزئیات را ببیند و روحی که از عشق تهی نشود حتی اگر دیگر در کنار کسی که میخواست نباشد . تو را در خاطراتم نگه میدارم نه به عنوان حسرت بلکه به عنوان بخشی از داستانی که مرا شکل داد؛

و حالا زندگی ادامه دارد...:)

خودم اینو مینویسم🥲😂

شایدیه‌روزبفهمی‌که‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید
و من ماندم حسرت گفتن دوستت دارم ❤️‍🩹البته هنوز عاشق نشدم😂🤞🏻

این خوب بود:))

بیشتر ببینید
من الان ازدواج کردم و بچه هم دارم، فراموشش کردم اما بعضی شبها ممکنه خوابشو ببینم و تو خواب خیلی نارا ...

خدایا💔:)

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
من الان ازدواج کردم و بچه هم دارم، فراموشش کردم اما بعضی شبها ممکنه خوابشو ببینم و تو خواب خیلی نارا ...

🙂🙂

بیشتر ببینید
از خودتونه؟

بله

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید