2777
2789
عنوان

ازکجا یه شخص خوب پیدا کنم باطل کنه

140 بازدید | 14 پست

اطرافیانی که به دعانویس مراجعه میکنن خیلی داریم یه دعانویس یا یه شخص مومن نمیشناسم که برم ببینم چه خبره 

از هرکیم میپرسم میان تبلیغ دعانویس میکنن

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

دعا نویس زیاد هست خیلی زیاد ولی عالم دینی که اینکار و کنه دسترسی بهش سخته

آره دقیقا. من دنبال همچین شخصی هستم اصلا پیدا نمیکنم چکار کنم😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کتاب بیماری‌های ناشی از شیطان جنی نوشته ی دکتر مجتبی خوانساری رو بخون توش راهکار باطل شدن طلسم رو گ ...

خودم طلسم باطل کنم؟مگه میشه

بابا این چرت و پرت ها رو رها کنید دعا چیه دعانویس کیه تو این دوره با این همه علم و آگاهی باور داشتن به این چیزا خنده داره پس این وسط خدا چیکاره است سرنوشت آدم و مگه کسی می‌تونه تغییر بده اونم با چندتا خط شرو ور

خودم طلسم باطل کنم؟مگه میشه

آره میگن اگه با یقین کامل بعضی از آیه های قرآن رو روی آب بخونی و فوت کنی و چند هفته از همون آب بخوری و باهاش غسل و وضو بگیری و هر روز سوره ی بقره رو صوتش رو گوش کنی سحر و طلسم باطل میشه سحر و طلسم بخاطر جنی هست که بوسیله ی جادوگر وارد بدن انسان میشه و خوندن ایه های باطل کننده ی سحر که از قران هست او جن تو بدن شخص میسوزه و اذیت میشه و مجبور میشه از بدن خارج بشه 

بابا این چرت و پرت ها رو رها کنید دعا چیه دعانویس کیه تو این دوره با این همه علم و آگاهی باور داشتن ...

اون رو هم خدا تو تقدیر آدم ها گذاشته سحر و طلسم و جن و جادو واقعیت داره مثل مریضی ها ی جسمی که آدم ها گرفتارش میشن

اون رو هم خدا تو تقدیر آدم ها گذاشته سحر و طلسم و جن و جادو واقعیت داره مثل مریضی ها ی جسمی که آدم ه ...

عزیزم جواب این ادمارو نده اینا گرفتار نشدن نمیفهمن ولشون کن

آره میگن اگه با یقین کامل بعضی از آیه های قرآن رو روی آب بخونی و فوت کنی و چند هفته از همون آب بخوری ...

خب این کارها خیلیییی سخته. کی میتونه اون همه بقره را بخونه تلزشم طرف تا ببینه باطل شده دوباره میره جادو میکنه تا اخرعمر که نمیتونیم بشینیم فقط قران بخونیم

خودت باطل کن، تو نت راه هاشو بخون

نماز حضرت فاطمه (س) سوره بقره  ایات باطل شدن سحر و ....

دنبال دعا نویس نرو

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
خب این کارها خیلیییی سخته. کی میتونه اون همه بقره را بخونه تلزشم طرف تا ببینه باطل شده دوباره میره ج ...

آره خوب سخته منم مشکل ماورایی دارم هیچ وقت نتونستم راهکارهایی که بهم دادن رو کامل انجام بدم ولی تو همین کتابی که گفتم بخون فقط سوره های چهارقل و ایة الکرسی و چندتا آیه ی دیگه رو گفته فکر کنم به مدت چهل روز به آب بخونیم و ازش بخوریم