2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گوشای بچمو مسخره کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 49456 بازدید | 479 پست
گوشای بچم ژنتیکی شبیه گوشای خودمه حتی خودمم مسخره کرد تو جمع

دقیقا خواهر شوهر منم همینطوره تا من بی محلی میکردم فایده نداشت تا شوهرم جوابشو داد آدم شده دیگه مسخره نمیکنه ولی ب خدا شش سال کارشو ترک نمیکرد

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

ببین اسی ، من امثال اینا رو خوب میشناسم

نباید یه جوری جوابش رو بدی که بفهمه ناراحت یا عصبی شدی چون بدتر می‌کنه ، بیای یه چیز بگی دعوا راه بندازی ممکنه و با خانواده شوهرت به مشکل بر بخوری که اونم برمیگرده به شوهرت و احتمال اینکه میونتون خراب بشه زیاده. دفعه بعدی رفتی خونه مادر شوهرت بچه ات رو بگیر جلو ات دم به دقیقه فربون صدقه اش برو، فربون چشممش، ابروهاش، لبش، دماغش، گوشش، کله اش... همه چی ، یه جوری که خواهرشوهرت بشنوه. اگر به گوشش ایراد گرفت بگو : وا؟! یعنی چی که گوشتش فلانه؟! سلیقه نداری... من که عاشقشم چون شبیه خودمه🫠🫀 به جوری که بسوزه 

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میدونم چه مدلی منظورته گوش خواهر زاده امم هست ولی ما مسخره نکردیم معلومم نیس شبیه کیه گوشش. ولی خب بزرگتر شد چون دختره موهاش بلند شد تو دید نیس ولی خب اصلا مشکل حادی نیس قطعا تو زیبایی تاثیر داره ولی عمل زیبایی گوش میکنن اونم با یه بی حسی انقد راحته که نگم برات هزینشم خیلی کمههه اصن گرون نیس گوش رو میچسبونن به سر. برادرشوهرم انجام داده من باهاش رفته بودم هیچکسم نفهمید با اینکه خیلی تابلو بود. تو جواب خواهرشوهرت نظری ندارم چون خودمم یه بیشعورشو دارم فقط میتونی مقابله به مثل کنی یا بتوپی بهش تا دهنشو ببنده اروم بشینی تا عمر داری باید بشنوی ازش.

خیلی تو جمع اعتماد. به نفسمو از دست دادم اینجوری گفت دیگه لال شدم

عزیزم دفعه بعد تکرار کرد بگو خداروشکر سالمه و همچیش به خودم رفته اگه قرار بود به شما بره نه قیافه داشت نه عقل و شعور من همینجوری تو رو میبینمت میرم خونه باید کفاره بدم بابت قیافت

خوب شد بچم نرفت بهتون که مجبور شم هر سری نگاش کنم یاد قیافه تو و کفاره بیفتم 

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

منم خیلی بی زبون بودم و ی دونه خاعرشوهرم گاهی باحرفایی که اصلا به اون ربطی نداره خیلی اذیتم میکرد ولی عکس العملی نشون نمیدادم

ولی سر بچه م باهیچکسس شوخی ندارم و خیلی دارم سعی میکنم قوی بشم و به هیچکسسس اجازه ندم درمورد بچه م نظری بده چ بخاد که عیب بزاره روش

تو دیگه مادری و در قبال بچه ت مسئول 

حواست باشه به مسئولیتی که قبول کردی

ینی چی فقط بغض میکنم 

مادرشدی باید قوی باشی

این هیچ پس فردا بزرگتر شه چیزای مهمتری پیش میاد

من خواهره خودم اینکه بچم پسره رو مسخره میکنه و یاده دخترشم داده که ۱۲ سالشه .دیگه اونکه خواهر شوهره عزیزم.

دیشب خونه مادرم بودیم دخترش با یه پز و حالته مسخره ای گفت میخواستین هنر داشته باشین دختر بزایین مامانه من فقط دختر زاییده من تکم تو خانواده (مادرم بقیه نوه هاش پسر هستن)منم عصبی شدم گفتم خاله این حرف خیلی بده میزنی هر بچه ای واسه پدر مادرش تکه  . من یه توراهی هم دارم خواهرم همش یه جوریه که بچم دختر نشه .میگه تا دختره من یکه تازی کنه .

اصلا وقتی به این طرز فکر دقت میکنم میگم خاک تو سرت کنن آخه مگه پدر مادر بخاطره جنسیت بچه عشقشون کم و زیاد میشه.

یعنی بهت بگم این خواهرم تو کوچکترین چیز حسادت داره و برا من حرف میزنه . حالا. شما انتظار نداشته باش خواهر شوهرت حسادت نداشته باشه و حرفی نزنه .یه چی میگن آدمو ناراحت کنن

پسره منم تا دد سالگی گوشاش خیلی حالته برگشتی داشت ولی الان که ۴ سالشه خوب شده الهی شکر .نگران نباش بزرگتر میشه کمتر میشه .از اون گذشته نذار حرف بقیه اذیتت کنه بگو برا من زیباترین بچه دنیاس .

برو خداتو شکر کن بچه داری 

من چی بگم با حرفاشون دلمو تیکه تیکه کردن 💔

اصلا برات مهم نباشه برو نوزادت حال کن بغلش کن بوش کن عمه اش هم بره به درک

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.همیشه هم عفونت دنبالمه و تنبلی که سالهاست منو اذیت کرده.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.همه اونایی هم که بهم تیکه میندازن و سوال جواب میکنن رو به خودت واگذار کردم اخه هر بار دلم میشکنه. من دیگه از دست مردم فرار میکنم که حرفای تلخشون رو نشنوم .

بیشتر ببینید

میخواستی بگی خدا کنه شعورش به عمش نره وگرنه از نظر من و باباش گوشاش خیلی هم قشنگه

💫💫💫اگر نظم، انگیزه و اراده داشته باشید … هیچ چیز غیر ممکن نیست💫💫💫

من باشم‌میگم گوش بچه من مشکلی تو زندگی شما ایجاد کرده ؟بعدم همون لحظه از خونشون میام بیرون

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
الان دوباره این هفته قراره هنه ی خواهر برادرای همسرم بیان جمع میشن خونه مادرشوهرم بار حتما همه مسخره ...

اینبار اگه گفت بگو حرف یبار خوشه ‌

یا عیب خودشو بگو‌بالاخره بی عیب نیس مثلا بگو خداروشکر دماغش قشنگه و فلانطور نشده ،یا اصلا رک بگو گوهنخور