2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم گوشای بچمو مسخره کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 49264 بازدید | 479 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

امیدوارم خدا دل سیاه خواهرشوهرتو آروم کنه که یه بچه رو مسخره نکنه

سلام دوست قشنگم🌱وقتی داخل یه تاپیک کامنت میزارم یعنی طرف صحبتم استارتر هست حالاممکنه نظرم سهوا غلط باشه یا هرچی... بالاخره ادم گاهی ممکنه اشتباه کنه... پس ازتون خواهش میکنم ریپلای نکنید🙏🙏🙏چگونه میشودبه شاخه ی شکسته فهماندکه بادعذرخواهی کرده است؟ 🥺محموددرویش.تو تاپیکهای خیانت خدایی نمیدونم چی بگم، کاش میشدکورمیشدم ونمیدیدم که همجنس های خودم دارن اینجورآسیب میبینن، 🥺🥺🥺 خواهش میکنم اگر کسی به اسم فاطمه شهرآبادی ۲۴ساله میشناسین بهم بگین دوست عزیزمه که خیلی وقته بیخبرم ازش... اگرازتو درباره ی غزه پرسیدند. بگودرآنجاشهیدی شهیددیگری راحمل میکنه وشهیددیگری ازاوعکس میگیردوشهیددیگری براونمازمیخواند🥺🥺🥺🥺🥺بایدبه این بلوغ برسیم که نبایددیده شویم؛ کسیکه بایدببیند، میبیند. شهیدحاج قاسم سلیمانی
بیشتر ببینید
غلط کردن عوضیا رک باش و حرفتو بزن بگو بشما چه

فکر میکنی،میفهمن بخدا خیلی دلم شکسته اینراعتقادم که خدا جواب دل شکسته ادمو میده رو باور ندارم دیگه حتی اعتقاداتم حراب شده

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
یعنی کاملا راست شد گوشش طبیعی شد دیگه

بله عزیزم 

قبلا افتادگی گوش داشت 

البته نمیدونم مشکل پسر شما هم دقیقا عین برادر منه یا ن 

پزشکش هم اقای پیمان برومند بودن 

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 

عزیزم اگه میبینی خودت و بچه ت اذیت میشید پیگیری کن 

فزرندت نمیتونه همیشه با دیگران بحث کنه که 

ماشاالله نمیشه دهن مردم رو بست 

البته که بازم میگم ،بستگی داره وضعیت گوش پسر شما در چه حد باشه و چجور باشه ...

منم برادرم یکی از گوشاش افتادگی داشت که عمل کرد ،الان خداروشکر خوبه ،اسم پزشکش رو پیام قبل گفتم ،خواستی ببین 

درخواست دوستی ندین! قبول نمیکنم ...لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن 🙏🏻🙏🏻ممنون میشم 
اینقد پر رو ان برمیگردن میگن نه ما گوشمون کجاش این شکلیه ؟ شوخی کردیمااا شماها حساسین دلتونو گنده کن ...

بگو وا دلتونم بخواد شبیه بچه ام باشید ، برای قسمت دومم حرفشونو به خودشون برگردونید تا بفهمن نباید هر حرفیو بزنن

چرا خودشون دلشونو گنده نمیکنن 😐🫠