2777
2789
عنوان

مادر بزرگم سر افطار داشت دعا میکرد که خدایا به داد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 85 پست
میخری همون جوری که ما خریدیم😂

😆😆😆 چون همه فیلمایی که میبینم زبان اصلی و بدون سانسورن ، توی تلویزیون نمی‌بینم 😂🙌

کاربر آقا 🙌   لطفا برای شادی روح دوستم صلوات بفرستین 🙏☘️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی بابت وقتی که گذاشتین 😊🌱این نوشته یه شوخی و...بود 😅دانشجو ام بعضی وقتا سر کار میرم ، از مواد ...

الحمدالله که سالمی 

این متن های ما توسط خیلی ها خونده میشه و ممکن یکی از ما چیزای یاد بگیره یا برعکس و اینها می‌شود جز اعمال ماتاخر ما و ممکن حتی بعد از مرگمون روی حال ما تاثیر مثبت یا منفی داشته باشه.

هر سوالی بود بپرس داداش 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیشتر ببینید
الحمدالله که سالمی این متن های ما توسط خیلی ها خونده میشه و ممکن یکی از ما چیزای یاد بگیره یا برعکس ...

خیلی ممنونم 🌱

بله موافقم باهاتون 😊🙏

چشم ، لطف دارید شما 🙏

عجب تاپیک جنجالی زدی، اونجا هم نتونستی یه دفاع درست وحسابی بکنی، چطور میخوای وکیل بشی در عجبم!!!!! 

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
عجب تاپیک جنجالی زدی، اونجا هم نتونستی یه دفاع درست وحسابی بکنی، چطور میخوای وکیل بشی در عجبم!!!!!

به به چه عجب یادی از ما کردی 😕😂😂

قصد جنجال نداشتم 

منتها یسریا عقده این 

ببین اگه واقعا قصد دعوا و جنجال داشتم حتما دفاع میکردم ولی صلاح دونستم بشینم و ببینم چی میگن 🙂 

به به چه عجب یادی از ما کردی 😕😂😂قصد جنجال نداشتم منتها یسریا عقده این ببین اگه واقعا قصد دعوا و ج ...

من که بی وفا نیستم، یولداش نیمه راه هم نیستم، اون توئی که یادی از یولداشت نمیکنی

نه دیگه نشد بزاری بزنن تحقیرت کنن و بعد توجیه کنی فایده نداره، حالا من نمیدونم صلاح مملکت خویش خسروان دانن

ساغول😉😎😎

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
من که بی وفا نیستم، یولداش نیمه راه هم نیستم، اون توئی که یادی از یولداشت نمیکنینه دیگه نشد بزاری بز ...

یادم نمیکنیو از یادم نمیروی ....🙂🥲😂😂😂

ساغول ساغول 🌱😂😂

هییییییئی

صلاحشو نمیدونه و......🫤😂😂😂

چخبرا .....؟. 

[QUOTE=376823245]یادم نمیکنیو از یادم نمیروی ....🙂🥲😂😂😂 ساغول ساغول 🌱😂😂 هیییی

😂😂😂😂شاعر شدی 

صلاحتو بدون، پند بگیر، مثل من ترسو نشو که هر کی از راه برسه یه حرفی بزنه و بره 

هیچی خبری نیست تو چخبرا؟؟؟ 

[QUOTE=376823245]یادم نمیکنیو از یادم نمیروی ....🙂🥲😂😂😂 ساغول ساغول 🌱😂😂 هیییی😂😂😂😂شاعر شدی ...

تو ترسو نیستی 😬😑

ولی من میترسم 🫤🫤

خوبه خداروشکر ، منم هیچی دارم میرم فیلم ترسناک ببینم 😂

تو ترسو نیستی 😬😑ولی من میترسم 🫤🫤خوبه خداروشکر ، منم هیچی دارم میرم فیلم ترسناک ببینم 😂

من ترسوأم برا همین نمیخوام تو هم باشی، تاپیکات هیچوقت جنبه ی منفی نداره و بشدت شاده، امیدوارم همه چی خوب باشه و خوب پیش بره

عاشق ژانر ترسناک شدی😂😂😂😂😂