2777
2789
عنوان

ی خاستگار دارم با این شرایط قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 107 پست
منم با وجود مدرک دکترای وزارت بهداشت بخاطر شرکت نکردن در نماز جمعه و نداشتن فرزند و چادری نبودن رد ش ...

شما خودتون گفتین معلمی وجهه اجتماعی نداره و بده.خب چرا خودتون با دکترا وزرات بهداشت خواستین معلم شین؟

یه نگاه ب امارا بندازید متوجه میشید سال ب سال امار ترک تحصیل دانش اموزا رو ب فاجعه میره اونام ک مدرس ...

امسال گفتن وزارت بهداشت آزمون داره شرایطشم بهتر از آموزش و پرورشه اون آزمون رو شرکت کن

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه نگاه ب امارا بندازید متوجه میشید سال ب سال امار ترک تحصیل دانش اموزا رو ب فاجعه میره اونام ک مدرس ...

خیلی افراد دیگم هستن که دکتری دارن و تو خونه بیکارن.به مدرک نیست.هروقت با مدرکت شغل داشتی بیا بگو معلما فلان.دردت از همون قبول نشدنته ترک تحصیل دانش آموزان هم به خاطر معلما نیست خیلی هاش به خاطر خانواده ها و والدینی هست که عقده هایی که خودشون دارن و میخوان از گوش بچه بکشن که به چیزی که خودشون نرسیدن بچه برسه نه اینکه بره سمت علاقش

شما خودتون گفتین معلمی وجهه اجتماعی نداره و بده.خب چرا خودتون با دکترا وزرات بهداشت خواستین معلم شین ...

عزیزم اشتباه کردم اونموقع نمیدونستم چ فاجعه ای هستش دو سه سالیه اینو متوجه شدم و واقعا نگران ایندم 

اینجا حق دارن بچهای زیر ۱۸ سال تاپیک شوهر و خاستگار و فرار از خونه بزنن والا قدیم خانواده ها داغونتر بودن نقطه امن مدرسه و معلمای دلسوز و باسواد بودن الان چی

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
خیلی افراد دیگم هستن که دکتری دارن و تو خونه بیکارن.به مدرک نیست.هروقت با مدرکت شغل داشتی بیا بگو مع ...

خدارو شکر نیازی ب کار ندارم اگر نه رشتم کار داره و تو بیمارستان شاغل میشم هر وقت بخوام منتها نمیدونستم انقد فاجعس معیار های استخدام اموزش پرورش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

باهاش رفت اومد کن.چندجلسه بیرون برید.شغل ازاد اگه درامد خوب داشته باشه خیلیم خوبه

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
امسال گفتن وزارت بهداشت آزمون داره شرایطشم بهتر از آموزش و پرورشه اون آزمون رو شرکت کن

اره باردارم راستش انقد الکی رد کردن میترسم اونجام باز بخاطر همون معیار های الکی رد کنن😂😂😂

هرچند وزارت بهداشت تاالان خوب بوده و باورت نمیشه کل همکلاسیام استخدام بیمارستانای خوب شدن چون اکثرا منابع تخصصب بودن.

الان باردارم هم تنبلیم میاد هم اگر بگن منابع اونان و چادر مادر میخاد اصلا حوصلم نمیکشه😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید

استارتر منم مثل تو موقعیت اجتماعی برام مهم بود ولی هرچی جلوتر میرم میفهمم پول هم تو زندگی مهمه بنظرم چند جلسه باهاش معاشرت کن ببین برخوردش چطوریه سطح آگاهی و شعورش در چه حده بعد تصمیم بگیر

معلمی اونم با حقوق آموزش پروش اصلا پرستیژ خاصی نداره، مثلا اگه پزشک بودی میگفتم شاااید مشکل دار بشه، ولی الان نه نگران نباش 

من مادر خودم هم دبیر رسمی هستن و پدرم شغلش آزاده، به مراااتب لول شغلی پدرم بالاتره

خطرناک ترین نوع بشر کسی است که ؛ «فهم ِکم»  ولی «اعتقادِ زیاد» داشته باشد!

اره باردارم راستش انقد الکی رد کردن میترسم اونجام باز بخاطر همون معیار های الکی رد کنن😂😂😂هرچند وز ...

نه حیفه شرکت کن این همه درس نخوندی که الان که وقت نتیجه دادنه خسته بشی و جا بزنی حتما بشین بخون برای آزمون پیش رو،ان شالله قبول میشی