2777
2789

یه خواستگاری برام اومده..

از نطر سنی و اخلاقی و فکری بهم دیگه میخوریم تا اینجای کار

ادم خوبیه بنظر

منتها چندتا مسئله هست

اولا چهره ش رو اگر بخوام نمره بدم مثلا ۳۰ اینا..

دوما رفتارای مامانش خیلی رو اعصابمه.. نه که بد باشه هااا

زیادی ساده طوره و کلا یکم رو اعصابمه.. جالبه یه جورایی شبیه مامانمم هست اخلاقیاتش.. 😐

حالا شاید بگید اگر شبیه مامانته پس نباید بدت بیاد و فلان

ولی باید بگم اتفاقا از این بخش از رفتارای مامانمم خیلی خوشم نمیاد واقعا

مثلا یه سری اداب اجتماعی و اینا رو زیاد رعایت نمیکنه..از روی سادگی هااا ولی بازم جالب نیست..

بعدشم میگه دو سالی باید یکی از واحدای خونه مامانم اینا زندگی کنیم..

واقعا موندم......

چقدر ازدواج کردن سخته 😐

خانومایی که متاهلید چهره طرف اگر نه برات جذاب باشه نه غیرجذاب، چقدر توی زندگی مهمه؟؟؟

لطفا افراد با تجربه و متاهل نظر بدند ممنون میشم

من با مارمولک یجا میمونم با ادمای دیگه نه

حتی فامیلای خودم چه برسه فامیل شوهر

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چهره زیبا شاید به مرور عادی بشه

ولی اگه چهره کسی به دل نشینه و خوب نباشه واست اصلا عادی نمیشه

خیلی مهمه بتونی ارتباط بگیری با چهره و اندام شخص مقابلت

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

آشنایی و ازدواج مرتبط بهم هستن مهم عاقلی انتخاب ها بوده وهست ولی متاسفانه خانما از احساس ها هیجان هاشون استفاده میکنند وهروقت هرجا مطمعن باشین احساس هیجان تصمیم گرفته برای یک شخص آسیب وصدماتش داشته وتجربه ها نفس گیری هم داشته ،حضوری پیش سه تا مشاور خانوده برین شما یک جلسه تنها اون اقا یک جلسه تنها وجلسه سوم باهم پیش سه تا مشاور خانواده کلا میشه نه جلسه هزینه زیادی هم نمیشه بهترین نتیجه ها هم میگیرین

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

در مورد رفتار مادر همسرت

بی تاثیر تو زندگی نیست

و اینکه به هیچ وجه با خانواده همسر نباید حتی دو ماه یه جا بود

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بیشتر ببینید

گلم همه چی به کنار، دلیل رد کردنت این باشه که اون دو سال میشه تا قیامت، ابدأ برا زندگی، ساختمون مادرشوهر نرو، یعنی عملا زندگی نداری، قیافه هم بد نباشه بعدا برات عادی میشه، اما زشت باشه تا آخر عمر کمبودی رو احساس خاهی کرد 

نه زشتم نیست اخه.. فکرکن خیلیییی معمولی.. در حد زشت نمیشه گفت واقعا

خودت میتونی ارتباط بگیری؟ 

بیشتر ببینید