2777
2789
عنوان

بنظرتون چقدر مهمه این موضوع توی زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 77 پست
بله درست میگید به ظاهر نمیشه تشخیص داد آدما چطورن ولی من به اون لحاظ گفتم که میگه مثل مادرم هست آداب ...

خدا رحمتشون کنه...

مادرشوهر منو هرکی ببینه میگه آخی چ زن خوبی... ولی برا من مثل یه رقیب سرسخته ک رحمی نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه نمیگم خیلیییی بروز باشه.. ولی لااقل موجه باشهنه که مامانش موجه نباشه ها نمیدونم چجوری بگم باید بب ...

قشنگ میفهمم منظورتو اما اگه با مادر خودتون تو یه سطح باشه خوبه اما اگه کمتر باشه اذیت میشی میفهمم بقول دوستمون بهتره بیشتر رفت و آمد کنی تا بیشتر بشناسیشون

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
همسر من چون فاصله سنیمون زیاده شکسته دیده میشد و صورتش چروک داشت اما چون افای مودب و با احترامی بود ...

چقدره؟ ببخشید سوالم بیربطه

حالا چروک که منم تا حدی دارم ولی گاهی چروک داره اما قیافه ش مثلا خوبه

خدا رحمتشون کنه...مادرشوهر منو هرکی ببینه میگه آخی چ زن خوبی... ولی برا من مثل یه رقیب سرسخته ک رحمی ...

ممنونم 

اینجور مادرا از همسرشون محبتی نگرفتن و دل بستن به پسر چند روز پیش داشتم در موردش میخوندم که چی میشه یه مادرشوهر میشه هووی عروسش اینام دست خودشون نیست امیدوارم به راه راست هدایت شه و زندگی به کامت باشه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید
بنظرم نباید پسری ک خوبه ردحت جواب منفی داد...باهم رفت و آمد کنید ... بعد مشاوره...زمانی ک همسرم اوم ...

ممنون از نظرت.. متاسفانه من همیشه این مشکلو دارم نه فقط من کلا خانوادگی زیادی خوشبینیم.. یه ذره طرف خوب نشون بده خودشو ما میگیم اییییین دییییگه واقعا ادم خوبیه و فلانه و ... 

ممنونم اینجور مادرا از همسرشون محبتی نگرفتن و دل بستن به پسر چند روز پیش داشتم در موردش میخوندم که چ ...

دقیقا همینه ...

ولی فعلا ک با شوهرش دست ب یکی کردن برا نابودی زندگی ما...

ازدواج آگاهی زیادی میخاد متاسفانه من تو شناخت آدما شکست خوردم... ای کاش اون زمان یکی ب من میگفت رفت و آمد کن...حتی مشاوره م ب اندازه رفت و آمد کارساز نیست...

امیدوارم همه دخترا یه بخت خوب نصیبشون بشه...

همین که از لحاظ فکری و اخلاقی به هم میخورین خیلی خوبه قیافشم عادی میشه همه تو چهرشون یه چیزی دارن که ...

ممنون عزیزم

اما همون دوسالم بنظرم زیاده علی الخصوص که احساس میکنم (مطمئن نیستم) که مادرش و اینا از سر دلسوزی و فلان و بهمان اهل نظر دادن و اینا باشند.. 

ممنون از نظرت.. متاسفانه من همیشه این مشکلو دارم نه فقط من کلا خانوادگی زیادی خوشبینیم.. یه ذره طرف ...

تو رو خدا اشتباه منو نکن... کل آدمای شهر میگفتن این خانواده خوبن...چقدر میگفتن پسر سر ب راه و خوبیه...ولی امان از تو خونه شون...

ببین برو مشاوره ...خانوادتو راضی کن ب رفت و آمد... نه گزینه ازدواجتو راحت ازدست بده ن راحت قبول کن...عجله نداشته باش