2777
2789

چیکارمیکنیدبه رفت وآمدباخانواده اش ادامه میدین؟بعدمن پیش خودم میگم خب بچه هام دوسدارن ولازمه اجتماعی باربیان،،چون با خانواده ی خودم رفت وآمدخوشش نمیادواقعاچه تصمیمی درسته؟؟؟نمیشه هیچکی نیادخونه ات هیچجام نریم 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست

چندبار وقتی حالش جلو همون خانوادش بگیری...

دیگه جرات نمیکنه بی احترامی کنه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من احترام برام خط قرمزه دو سه باری جلوی مادرش سرم داد زد واقعا میخواستم برم دیگه کلی عذر خواهی کرد و فلان ولی گفتم بار دیگه ببینم رابطه ام با خانوادت قطع میکنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چه مرگشه اخه

خدامیدونه،،ولی چیزی که من میدونم مردسالاره مثلن توخانواده ی خودش افتخاره برامدااینجورباشن بازناشون

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست

با همسرت صحبت کن 

یا ببین چه جوری میشه کمترین بی احترامی بهت بشه همونحور رفتار کن 

چقدر بی کسی سخته 

تو شهر غریبم 

خانواده همسرم با همسرم مشکل دارند و حتی بچمو نمی‌خوان 

کل تعطیلات نوروز منتظر بودم کسی بیاد خونم 

هر روز میز سالن آماده 

نمی‌دونم چرا دوست داشتنی نیستیم اینجا 

من همیشه احترام گذاشتم. همسرم بی احترامی نمیکرد و نمیکنه اما دربرابر بی احترامیای وقیحانه خانوادش هیچی نمیگه. منم تصمیم گرفتم بعد ۱۳ سال و خورده ای زندگی، دیگه کوتاه نیام. بچه من بچه منه، نمیشه که اونو بخوان منو نخوان! تنها باشه و غیر اجتماعی شرف داره به معاشرت با یه مشت ادم بی اصالت

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
با همسرت صحبت کن یا ببین چه جوری میشه کمترین بی احترامی بهت بشه همونحور رفتار کن چقدر بی کسی سخته تو ...

آخی 😔

چندبار وقتی حالش جلو همون خانوادش بگیری... دیگه جرات نمیکنه بی احترامی کنه

چیکارکنم جوابشوبدم بدترمیشه اوضاع اگه کتکم بزنه 

چیکارکنم جوابشوبدم بدترمیشه اوضاع اگه کتکم بزنه

بدتر بشه یاد میگیره آدم بشه

غلط کرده کتک بزنه بگو شکایت میکنم یه بلایی سرت میارم تا حالت جا بیاد

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

بدتر بشه یاد میگیره آدم بشهغلط کرده کتک بزنه بگو شکایت میکنم یه بلایی سرت میارم تا حالت جا بیاد

چندباررفتم پزشکی قانونی مدارکشودارم هنوز

چندباررفتم پزشکی قانونی مدارکشودارم هنوز

خب بگو مدرک از قبل دارم پدرت در میارن

نذار اینجوری باهات رفتار کنه

خب بگو مدرک از قبل دارم پدرت در میارننذار اینجوری باهات رفتار کنه

من خیلی بدم درحق خودم که کوتاه میام