2777
2789
عنوان

ی خاستگار دارم با این شرایط قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 107 پست
همه چیز پول نیست شرافت و شخصیت رو نمیشه باپول خرید

با معلمی خوندن میشه خرید؟

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

وای بیل میکانیکی میدونی الان قیمتش چنده؟؟ همین هم که اونو کرایه بده و خودش بشینه توی خونه واسه خودش،در ماه ده برابر یک معلم درآمد داره؟؟ واقعا چتون میشه؟؟ تو این اوضاع اقتصادی همچین خواستگارایی رو بچسبین نذارین دیگه از خونتون برن بیرون.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ بخوایم چ نخواهیم موقعیت اجتماعی رو پول تعیین میکنه معلمای قدیم شاید الانا معیارای استخدام خیلی بی ...

همه که از طریق دانشگاه فرهنگیان معلم نشدن من الان مدرک مهندسی دانشگاه دولتی دارم معلمم هستم از طریق دانشگاه فرهنگیان نرفتم

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
چ بخوایم چ نخواهیم موقعیت اجتماعی رو پول تعیین میکنه معلمای قدیم شاید الانا معیارای استخدام خیلی بی ...

عزیزم اولا معلمی همش کارورزی نیست هم قبل از قبولی دانشگاه هم بعدش کلی درس خوندیم.اون معلمایی که شما میگید معلمای جدیدن که با آزمون استخدامی میان آموزش پرورش.در ضمن اگر خیلی نگران بچتون و بی سوادی معلما هستید شما که سوادتون از معلما بالاتره تو خونه خودت بهش درس بده معلما هم هرچی میکشن از دست والدینایی مثل شماست.یسری بی سواد که فقط ادعا دارن و میگن معلما فلان و بهمان

همه که از طریق دانشگاه فرهنگیان معلم نشدن من الان مدرک مهندسی دانشگاه دولتی دارم معلمم هستم از طریق ...

منم با وجود مدرک دکترای وزارت بهداشت بخاطر شرکت نکردن در نماز جمعه و نداشتن فرزند و چادری نبودن رد شدم مرسی از معیاراشون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
عزیزم استارتر موقعیت اجتماعی براش مهم تر از درآمدهمن خودمم همین نظر رو دارم وقتی اولویت موقعیت باشه ...

اون دیگه نظرخودشه نظرمن اینه پول فقط ضامن خوشبختیه نه چیزدیگه پول داشته باشی بهت احترامم میزارن

عزیزم اولا معلمی همش کارورزی نیست هم قبل از قبولی دانشگاه هم بعدش کلی درس خوندیم.اون معلمایی که شما ...

یه نگاه ب امارا بندازید متوجه میشید سال ب سال امار ترک تحصیل دانش اموزا رو ب فاجعه میره اونام ک مدرسه میرن اکثرا ب زور و اجبار والدینه اگر علتش بیسوادی معلما و عدم تشویق دانش اموزا ب تحصیل نیست پس چیه

در ضمن من دکتراب وزارت بهداشت دارم قربون خدا ک یه دانشجو معلمی الان باسواده و من بیسواد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
عزیزم اولا معلمی همش کارورزی نیست هم قبل از قبولی دانشگاه هم بعدش کلی درس خوندیم.اون معلمایی که شما ...

این حرف شما هم درست نیست کسی که با آزمون استخدامی میاد مسلما بدون تحصیلات که نیست اکثرا لیسانس یا ارشد دانشگاه هستند که اونا هم درس خوندن که به اینجا رسیدن حالا چون تو دانشگاه فرهنگیان درس نخوندن دلیل نمیشه بگیم بی سوادن 

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
کد۱۹ شدی؟

اره یکی دوبار اینجور شد واقعا دگ عطاش رو لقاش بخشیدم فاجعس ک یکی با لیسانسی ک کاملا غیرحضوری گرفته بود و سر در نمیورد بخاطر داشتن ۵ تا بچه و شرایطی ک میدونم استخدام شه و بچهای رتبه زیر ۵۰ دکترای وزارت بهداشت و علوم رد شن.اینجا بود ک مطمعن شدم امار ترک تحصیل دانش اموزا بخاطر چی بالا میره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید