2777
2789
عنوان

ی خاستگار دارم با این شرایط قبول کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 107 پست

اتفاقا ماده ۲۸ ای ها دوره مهارت آموزی گذروندن ما ۴ سال درس میخونیم چند ترم هم کارورزی .سنمون هم کمتره به این نسل نزدیک تریم بهتر باهاشون ارتباط میگیریم.اساتید ما که برا ماده ۲۸ هستن خیلی ازشون ناراضی ان چون سنشون زیاده و اکثرا با سهمیه اومدن.مدیرا هم از این جهت شاید ناراضی باشن که فرهنگیان یکی دو سال اول تجربه ندارن بعد بهتر از ماده ۲۸ میشن.ما خودمونم معلمای فرهنگیان و ماده ۲۸ داشتیم میدونم چجوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه حیفه شرکت کن این همه درس نخوندی که الان که وقت نتیجه دادنه خسته بشی و جا بزنی حتما بشین بخون برای ...

ممنونم عزیزم اره خیلی راحت بود من دوسال پیش خاستم بدم اشتباهی دبیری دادم الان همه همکلاسیام و بچهای ارشد و کارشناسیمون جذب وزارت بهداشت شدن و من فقط موندم حقوق بالا و کارانه بقول این دوستمون وجهه اجتماعی بالا😂😂😂  نمیدونم فازم چی بود اونموقع رفتم دبیری شرکت کردم😂😂😂😂😂

واقعا کاش یه طرح میزدن خودمون تو خونه ب بچهامون درس بدیم الان داداشم مدرسه میره میگه انقد معلما تشویقشون میکنن ب ازدواج تو سن کم و فرزند اوری درسای تخصصیشونو یاد نمیگیرن حالا داداشم میخاست پزشکی بخونه ها الان یه سره میگه زن میخام ۱۷ سالشه😂😂😂میگه وقتی دبیر ریاضی صحبتاشو با ازدواج شروع میکنه اصلا اون درس دیگه میره تو مخ ادم

من اول تعجب میکردم چرا انقد دختر کم سن تو نی نی سایت شوهر میخاد تا این ک داداش خودمو دیدم

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

دوستان ازتون نظر خواست 

نگفت بیایید در مورد شغل معلمی حرف بزنید ک 

من خودم دارم میگم ۱۴سال بزرگتر پشیمونم چون از نظر ظاهری معلوم 

توم خوب فک کن پول همه چی نیس مال منم پولدار شغلش ازاد 

من نمیدونم اینا ک ب ی جایی میرسن پولدار میشن چرا میان خاستگاری دخترای کوچیک تر از خودشون 

جواب رد بده بزا بر همسن خودش بگیر اه 

من ک الان ب مشکل برخوردم 

اخلاقش خوب   و پولش خوب و خانوادش خوبن ولی من نمیخوامش چون ظاهری معلوم سنش از من بیشتر 

تا تو زندگیم نری اینارو نمیفهمی عزیزم 

منم مثل تو بودم

من لایق خوشبختی و حال خوب و دل شاد و برکت و نعمت و تندرستی و عشق و رزق و محبت و فرزندان سالم و زیبااا و عاقل هستم یارب

ممنونم عزیزم اره خیلی راحت بود من دوسال پیش خاستم بدم اشتباهی دبیری دادم الان همه همکلاسیام و بچهای ...

خب خودت تو خونه طوری بهش درس بده که مثل خودت هم ازدواج نکنه و مثل خودت پزشک هم بشه🤣🤣🤣🤣🤣.از هر دوتون مشخصه مشکل خانوادگیه نه از مدرسه.رشته های خوب وزارت بهداشت همون اول زود میگیرن تو بیمارستان.رشته الکی پلکی به درد نخورا میمونن آزمون استخدامی آموزش پرورش میدن اونم که قبول نمیشن بعد مثل شما به تمام دنیا ایراد میارن که من خوب بودم ارگان ها لیاقتمو نداشتن😂😂

خب خودت تو خونه طوری بهش درس بده که مثل خودت هم ازدواج نکنه و مثل خودت پزشک هم بشه🤣🤣🤣🤣🤣.از هر د ...

اموزش پرورش اگر خوب بود ک تویه بیسواد دغدغت ازدواج با یه ۳۲ ساله بیل مکانیکی نبود تو ۲۰ سالگی خدا میدونه چقدم تاالان خودتو ب درو دیوار زدی واسه خاستگار😂😂😂

من ازدواج کردم بسوز تو ۳۰ سالگی اونم با یه وکیل تحصیل کرده و با درامد بالای صدمیلیون 

رشتمم هروقت بخوام استخدام میشم با بهترین حقوق و کارانه بدون این ک بخام با چادر چاقچور و گواهی و قسم و ایه ووگول زدن خودمو و بقیه استخدام شم 😂😂😂😂 اما خدارو شکر نیازی ب کار کردن نیست و سرکله زدن بخاطر پول ندارم.

ببین دیگه چی هستین و کجا زندگی میکنین ک دانشجو معلم بالاترین وجهه اجتماعیه براتون😂😂😂😂😂😂

من دیدم ادم بیسواد تو مدرسه زیاده و دانش اموزا فراری از مدرسه گفتم من برم یکمی اوضاع بچها فرق کنه ک متاسفانه دور دور بیسواداس 

الانم یه پروژه بزرگ داریم انجام میدیم درباره ترک تحصیل نوجوونا ک متاسفانه بالای ۸۰ درصد معتقدن معلماشون از سواد متوسط رو به پایین برخوردارن و یکی از مهمترین علت ترک تحصیلشونه چون معتقدن وقتشون تو مدرسه با یه مشت ادم بیسواد تلف میشه ای کاش میشد ویس مصاحبه هاشون و پرسشنامه هاشونو برات بفرستم ببینی همه مث خودت بیسواد و بی اطلاع از جامعه نیستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
اموزش پرورش اگر خوب بود ک تویه بیسواد دغدغت ازدواج با یه ۳۲ ساله بیل مکانیکی نبود تو ۲۰ سالگی خدا می ...

عزیزم ۳۰ سالگی ازدواج کردن که دیگه افتخار نداره .من از الان تا چننند سال دیگه هی موقعیت های بهتر دارم.شمایی که بعد از پیر دختری ازدواج کردی.الانم تو ۳۲ سالگی حامله ای.خانم دکتری دار وزارت بهداشت بارداری بالا ۳۰ سالگی یکم بد نیست؟ی بچه عقب مونده مثل خودت پس بندازی.تمام جز و ولزت به خاطر قبول نشدنیه بسووووووووز.بمون تو خونه باردارتو کن تا شوهر وکیلت بیاد با التماست چندرغاز پول پرت کنه تو صورتت ولی من با افتخار از ۱۸ سالگی دستم تو جیب خودمه ی هزاری هم پول ار هیچکس نگرفتم.تا آخر عمرمم ازدواج نکنم دستم تو جیب خودمه نیاز به شوهر ندارم تویی که هرچی به این در اون در زدی نتونستی کاری کنی موندی اومدن بگیرنت عقده ای.بعد آخه تو چه کاره ای که رو ی پروژه داری کار میکنی.کی دست تو پروژه داده آخه چکاره مملکتی که درباره دانش آموزان به تو پروژه دادن.خودتو کی میبینی کخ خواستی با ورودت وزارت آموزش و پرورش رو دگرگون کنی.از پیامات متوجه شدم تحصیلات بالا دلیلی بر شعور بالا نیست.من ازدواج رو در کنار زندگیم ی انتخاب میدونم.ولی تو اونقدری برات مهمه و تنها افتخارته که با افتخار میگی بسووز من ازدواج کردم.مشخصه کی خودشو زده به در و دیوار که ازدواج کنه که تو زندگیش ازدواج که هر دختری میکنه رو بزرگ ترین افتخار میدونه و با خودش بگه میتونم بزنمش تو سر مردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

موقعیت اجتماعی برات نون و آب نمیشه اگر پاک و ادم با شخصیتی هست قبول کن اینجا همه بچه سالن و میگن 

فاصله سنیتون زیاده 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
خب خودت تو خونه طوری بهش درس بده که مثل خودت هم ازدواج نکنه و مثل خودت پزشک هم بشه🤣🤣🤣🤣🤣.از هر د ...

شما به پسر مردم لطف کن و با این طرز بیان و تفکر بدبختش نکن 

از دیگران شکایت نمی کنم بلکه خودم را تغییر می دهم ، چرا که کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن دنیاست 

اموزش پرورش اگر خوب بود ک تویه بیسواد دغدغت ازدواج با یه ۳۲ ساله بیل مکانیکی نبود تو ۲۰ سالگی خدا می ...

ولی خوبه حداقل موندی ی ازدواج خوبی کردی نه دعوا دارید نه بد دهنه نه از خونه بیرونش میکنی.متوجه شدم هممممه پیامات ریشه در عقده هات داره بیچاره.ان شاالله خدا کمکت کنه🥰

عزیزم ۳۰ سالگی ازدواج کردن که دیگه افتخار نداره .من از الان تا چننند سال دیگه هی موقعیت های بهتر دار ...

ببین خدایی با خودت روراست باش حاضری بچت زیر دست ادمی مث خودت درس یاد بگیره؟

خدا وکیلی چوپونم ب بی فرهنگی تو نوبره 

ببین چ ادبیاتی داری 

اول ک ب اون بنده خدا ک مثلا همکارت بود گفتی چون مث تو فرهنگیان درس نخونده بیسواده

بعدم رشته های وزارت بهداشت شدن الکی پلکی

بعدم گفتم معلم مدرسه جای جواب دادت ب سوالات تخصصی تشویق ب فرزنداوری میکنه میگی مشکل خانوادگی

بعدم کسی ک تو ۳۰ سالگی با عقل و درایت بایکی مث خودش تحصیلکرده و وجهه اجتماعی بالا ازدواج کرده میگی پیردختر 

خدایی فقط بگو کجا زندگی میکنی تو ذهنم داشته باشم واقعت وحشت برم داشت قرار باشه بچم زیر دست ادم بی فرهنگ و بی تربیتی مث تو درس بخونه واقعا منو میترسونه 

خواهشا بجای جواب دادن اسم شهرتو بگو و این ک بنظرم حیف از این همه تربیت و ادبته ک اصلا بخاب ازدواج کنی چ برسه ب اون بنده خدا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
عزیزم ۳۰ سالگی ازدواج کردن که دیگه افتخار نداره .من از الان تا چننند سال دیگه هی موقعیت های بهتر دار ...

عزیزم من فکر نمیکنم شما دبیر باشید 

این لحن از ادبیات 

کوبوندن شغل مکانیکی 

والا خودت چی هستی؟ 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
ببین خدایی با خودت روراست باش حاضری بچت زیر دست ادمی مث خودت درس یاد بگیره؟خدا وکیلی چوپونم ب بی فره ...

بنده خدا که تا حالا پسر بیل میکانیکی بود خانم تحصیل کرده.من تهرانم اگر یکی رو خیلی بد تربیت کنم فوق فوقش مثل شما بشه پس خیلی نگران نباش.همونقدر که شما برا جامعه ضرر داری دانش آموزان منم فوقش مثل شما بشه

ولی خوبه حداقل موندی ی ازدواج خوبی کردی نه دعوا دارید نه بد دهنه نه از خونه بیرونش میکنی.متوجه شدم ه ...

باز خوبه من اونقد مستقلم ک بتونم تعیین تکلیف کنم کسیو راه بدم یا نه تو از الان معلومه از بیشوهری میشی یه بدبخت تو سری خوری ک ۲۰ سالگی خودشو انداخته تو هچل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید