2777
2789
عنوان

جلوی شوهرم هرچی از دهنش دراومد گفت اونم بخاطر کی

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 94 پست
از دوسه سالگی انقدر ب بچه ی من گفتن توحق نداری ب این دست بزنی ب اسباب بازیش دست بزنی ولی اگر بچه داد ...

بنده خدا بچه‌ات نزار اذیتش کنن

ارتباطتونو کم کن

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

فقط موقت قطع ارتباط کن خیلی وقیح شدن از سر گذروندن

افتضاح 

دیگ انقدر پررو شدن اینبار جلوی شوهرم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم مهمترین وظیفه یه مادر تربیت فرزندانی با عزت نفس است شما نه خودت عزت نفس داری نه به بچت یاد دادی شوهرت هم از خودت بدتره که از زن وبچه اش دفاع نمیکنه

این عدم اعتماد بنفس و کوتاه اومدنه تا آخر عمر باهاش میمونه

پس بهتره رویتو عوض کن

وقتی بچتون اذیت کردن پاشو خیلی محکم و جدی بگو حق نداری اینجوری با پسرم حرف بزنی

یه چند وقت جدی برخورد کن درست میشن چون نمیشه که با همه قطع رابطه کرد

شوهرت هیچی نمیگه؟

کلی غر زد 

اینا چرا بچه داداشتو میپرستن بچه ی خواهرشونو میکشن 

چیکار کنم دیوونه شدم از دستشون

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

چند سالته اسی؟از بچت دفاع کن

منم میگم ولی اونا درست نمیشن

حالا مگه شهر مهمه؟

تعجب میکنم کسی بچه خواهرشو اینجوری بکوبه

معمولا طرف بچه خواهرشونو میگیرن

یا بچه ها رو آشتی میدن

چون تعجب کردم میخام بدونم کدوم شهره ؟

از ماست که بر ماست
نرو بذار بفهمن مهمی بذار ترس نداشتن ونبودنت و مهم بودنت رو بفهمن

داداشام و زنداداشم از خدا شونه 

میدون برای اونا باشه 

اومدی تاپیک زدی ؟؟واقعا نمیدونید چیکار کنید ؟

آره اومدم تاپیک زدم شاید یکی راهشو بدونه 

چقدر باهاشون قهر کنم جنگ کنم درست نمیشن حتی خونشون نمیرم باز تو جمع های بقیه ی فامیل می بینمشون شروع میشه

یه بار همینطور شده بود خواهر زادم مدااام دخترمو اذیت میکرد و دخترم کوتاه میومد یه جا دخترم دختر خواه ...

منم همین مشکلو دارم 

مشکل بزرگتر اینکه بقیه بلند میشن فقط از بچه داداشم دفاع میکنن

بچه ات ببر پارک و بیرون که زیر نظر خودت تعاملات اجتماعی داشته باشه. انگار بچه ات خیلی تنهاست. ببرش ک ...

آره وابسته شده فکر میکنه هر بلایی سرش اومد باید اونارو ببخشه ادامه بده

جایی که بچم زور بگن و بی حرمتی کنم نمیرم وقتی هم پرسیدن چرا دلیلشو میگم 

سکوت تو و حمایت نکردنت شخصیت بچتو خورد میکنه خواهشاً مثل پدر مادرای نسل گذشته نباش همون‌جوری که اونا نیستن 

دیگه جوابتو نمیدم تو بحث و دعوا بدبخت انقد ریپ بزن تا جر بخوری 😂🖐️غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

بیشتر ببینید
منم همین مشکلو دارم مشکل بزرگتر اینکه بقیه بلند میشن فقط از بچه داداشم دفاع میکنن

بآید بچه رو بخونی کنار خودت نزاری بلند بشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید

وا پس شما و باباش اون وسط بوقید من بودم می‌گفتم تا الان نمی‌خواستم خودمو قاطی بازی بچه ها کنم ولی مق اینکه شما ها در حد همین بچه ها می‌فهمید یکبااار دیگه بی احترامی به بچم ببینم بی احترامی به خودم می‌دونم انوقت دیگه مایی وجود نداره 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

با حالت شوخی ( نه که حالت ناراحتیت رو از دست بدی ) 

برگرد روبه برادرت بگو ببینم کی جرعت داره دست بلند کنه رو بچه من! 

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏