2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت خراب

1310 بازدید | 99 پست

می‌خوام صورتم رو اصلاح کنم مامانم نمیزاره ۱۹سالم هست 

چند ماه پیش خالم گفت بیا صورتت رو بند بندازم مامانم نزاشت،فقط سیبیلامو بند انداخت 

امروز سیبلام درومده گفتم تیغ مخصوص بگیر سیبیلامو بزنم گفت خالت تورو خراب کرده 

خیلی دلم شکست،مامانم اصلا آدم مذهبی نیست به آرایشم لباسام کاری نداره اما نمی‌دونم چرا نمبزاره اصلاح کنم 

ابرو هام رو پارسال خودم یواشکی وسطش رو برداشتم دم بروام رو هم تمیز کردم وقتی خونه نباشه ابروهام رو درست میکنم

فامیلای پدریم خیلی مذهبی هستن دختر عمم یه سال ازم بزرگتره موهای صورتش رو میزنه بهش میگم اونا که مذهبی آن میزنن تو نمبزاری میگه ما به دیگران کار نداریم همش مقایسه میکنی خودتو

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه زیاد معلوم نیست برندار پوستت خراب میشخ

نه کلا مو ندارم فقط گوشه های صورتم داره معلوم نیست از جلو دقت کنی مثل پرز هست

آخه بچه ها دانشگاه مسخرم میکنن 

بنظرم خودت بزن وقتی بزنی دیگه نمیتونه مو ها صورتتو بچسبونه به صورتت ناراحت نشو از حرفش مطمئن باش از ...

با چی بزنم؟

آخه سیبیلامو ژیلا زدم کلفت شده 

خالم ک بند مبزندازه برام بهتر شده

نه کلا مو ندارم فقط گوشه های صورتم داره معلوم نیست از جلو دقت کنی مثل پرز هستآخه بچه ها دانشگاه مسخر ...

برندار صورتت خراب میشه ولش کن، یا برو ارایشگاه بردار دفعه اول دعول میکنه بعد کاری ازدستش برنمیاد