2777
2789
عنوان

جلوی شوهرم هرچی از دهنش دراومد گفت اونم بخاطر کی

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 94 پست
تعجب میکنم کسی بچه خواهرشو اینجوری بکوبهمعمولا طرف بچه خواهرشونو میگیرنیا بچه ها رو آشتی میدنچون تعج ...

شانس گوهه منه 

بااینکه شوهرم فامیل حساب میشن 

خانواده شوهرم بادختران 

خانواده خودم برعلیه دختر 

اصلا ب شهر ربط نداره 

شانسه ک من ندارم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

افتضاح دیگ انقدر پررو شدن اینبار جلوی شوهرم

عزیزم خب چرا به بچت یادنمیدی از خودش دفاع کنه؟! 

اینا که خانواده و فامیل شن اینجوری میکنن گس فردا میره تو اجتماع چه انتظاری میتونه داشته باشه 

اول از همه به بچت یاد بده از حقش دفاع کنه انقد ساکت نباشه بعدم به همه برادرات همونجا باید جواب میدادی میگفتی بچن بزرگترا باید شعور داشته باشن دخالت نکنن یه حرفی میزدی دهن شون بسته شه بعدم ناراحت میشدی برمیگشتیم خونه تون تا ازت معذرت خواهی نکردن جلو شوهرت دیگه نرو ولی مهم تر اینکه به بچت یادبدی دفاع کنه از خودش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با حالت شوخی ( نه که حالت ناراحتیت رو از دست بدی ) برگرد روبه برادرت بگو ببینم کی جرعت داره دست بلند ...

واقعا میزنه 

شوخی وجدی حالیش نیست

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

شانس گوهه منه بااینکه شوهرم فامیل حساب میشن خانواده شوهرم بادختران خانواده خودم برعلیه دختر اصلا ب ش ...

خب عزیزم چرا بچت دفاع کردن رو یاد نمیدی؟! 

حمله بلد نیست اشکالی نداره حداقل باید بلد باشه دفاع کنه از خودش وقتی ساکت بشینه همین میشه دیگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
کلی غر زد اینا چرا بچه داداشتو میپرستن بچه ی خواهرشونو میکشن چیکار کنم دیوونه شدم از دستشون

شوهرت درست میگه،منم مثل شماس موقعیتم خیلی سخته عذابه برام،نهایت سعیمومیکنم ازوناکه بین بچه هافرق میزارن دوری کنم،ولی ازبچه داداشم که بچمواذیت میکنه نمیتونم دوری کنم چون بچم هم بازی اصلانداره😔

۷۵.۹۲۸۰
بآید بچه رو بخونی کنار خودت نزاری بلند بشه

😐😐😐😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

بیشتر ببینید
واقعا میزنه شوخی وجدی حالیش نیست

من مادر اون بچه بودم با فامیل که سهل با همه قطع ارتباط میکردم ک بچم آسیب نبینه جلو شوهرمم سنگ رو یخ نشم

حالا چه واجب برید خونه عمو و عمه و خاله ک اینجورم اوقاتت تلخ بشه؟

نمیرفتم تا اصراررررر کنن برم تا دلیل نرفتنمو بدونن تا این دفعه اونا مراعات کنن

اگرم حالیشون نیس کلا نمیرم سلامتی بچم مهم تر از یه دورهمی بدردنخور 

فقط بزار اینو بهت بگم ، مادر من مثل شما بود ..هیچی نمی گفت! الان که بزرگ شدم ، دیگه سنی ام ازم گذشته... هر دفعه داییم میبینم وقتی می‌خوام حرف بزنم مدام استرس دارم که نکنه حرفی بزنن بهم یا مسخره ام کنن 

اگر میخوای  خدایی ناکرده فردا پس فردا بچه ات عقده ای بشه همینطوری دست رو دست بشین وگرنه نزار غرور بچه دست گلت رو نابود کنن

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
من مادر اون بچه بودم با فامیل که سهل با همه قطع ارتباط میکردم ک بچم آسیب نبینه جلو شوهرمم سنگ رو یخ ...

خب بچه نیازبه اجتماع داره نمیشه،نرفتن توجمع اسیبای بدتری داره

۷۵.۹۲۸۰

من همیشه از بچه هام دفاع میکنم  ن با دعوا با حرف زدن ،بگو دوتا بچه با هم دوست میشند چرا تو دعواشون دخالت میکنی بچه هر کسی برای خودش عزیزه. باید از پدر و مادر یاد بگیرند از خودشون دفاع کنند 

واقعا میزنه شوخی وجدی حالیش نیست

اونوقت که شما و شوهرت باید یه جنگ جهانی راه بندازی!  هفت سال بچه بزرگ نکردی که یکی دیگه بزنتش!  

شوهر شما ام باید دخالت کنه

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
خب بچه نیازبه اجتماع داره نمیشه،نرفتن توجمع اسیبای بدتری داره

پارک و سینما و ...میشه اجتماع

تو اون جمع بچه حتی بزنه از خودش دفاع کنه دایی و خالش میان میزنن زیرگوشش کلا تا همیشه اعتمادبنفسش خورد میشه یا تهش جنگ میشه بین خواهر برادرا

اجتماع که فقط خونه عمو دایی نیس تو پارکم جنگ و دعوا بشه ادم میتونه شکایت کنه برخورد کنه 

اما استارتر هفت ساله وایساده کاری نکرده هرروز همین بساط بوده

من همش قربون صدقه بچه داداش میرم میگم بچه ست نمیفهمخ زنش هر بی احترامی کرده بخشیدم اونا هم پررو ش ...

یعنی من جای تو حرص خوردما تو همون اول سربچه داداشت داد میزدی میگفتی به حق خودت قانع باش بیتربیت بازی درنیار مهمونیو به هم نریز 

من مادرشوهرم یبار پیش نوه دختریش بچه منو جلوش خورد کرد سراون نوه اش بی سرو صدا بدون خدافظی دخترمو برداشتم زدم بیرون 

کسی چپ نگاحق نداره کنه پدرشم پشتش 

اما بچه منم به کسی نمیزارم گیربده