2777
2789

۳۹ هفته و ۶ روزمه فردا دیگ هفته چهلمم کامل میشه یعنی نه ماه و ده روز . هیچ دردی ندارم همه چیزم امتحان کردم . پیاده روی . پله . اسکات . رابطه . حموم . گلاب . دمنوش . چایی نبات . چیکار کنم توروخدا هر راهکاری دارید بگید دارم جون میدم از شدت پا درد و سنگینی بیمارستانم بهم گفته فردا برم قراره چیکارم کنن؟؟

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امپول فشار میزنن زایمان میکنی،استرس نداشته باش عزیزم، انشاالله که زایمان راحتی داشته باشی

استرسم از اینه ک امپول نزنن باز بگن برو چند روز دیگ بیا ☹️😞

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

آمپول فشار میزنن ان شاالله زایمان میکنی نترس

نمیترسم اصلا میخوام هرچ زودتر دنیا بیاد فقط ترسم از اینه ک دوباره پس بفرستنم بعضیا میگن تا ۴۲ هفته امپول فشار نمیزنن 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

نه نگفته چیزی . اخه فردا امپول فشار میزنن یا دوباره میفرستنم خونه؟

نگهت میدارن عزیزم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

نمیترسم اصلا میخوام هرچ زودتر دنیا بیاد فقط ترسم از اینه ک دوباره پس بفرستنم بعضیا میگن تا ۴۲ هفته ا ...

یکم کولی بازی دربیار بگو درد دارم یه لکه دیدم چی دیدم 

ایشالا که نگهت دارن 🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40