2777
2789

۳۹ هفته و ۶ روزمه فردا دیگ هفته چهلمم کامل میشه یعنی نه ماه و ده روز . هیچ دردی ندارم همه چیزم امتحان کردم . پیاده روی . پله . اسکات . رابطه . حموم . گلاب . دمنوش . چایی نبات . چیکار کنم توروخدا هر راهکاری دارید بگید دارم جون میدم از شدت پا درد و سنگینی بیمارستانم بهم گفته فردا برم قراره چیکارم کنن؟؟

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

امپول فشار میزنن زایمان میکنی،استرس نداشته باش عزیزم، انشاالله که زایمان راحتی داشته باشی

استرسم از اینه ک امپول نزنن باز بگن برو چند روز دیگ بیا ☹️😞

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

آمپول فشار میزنن ان شاالله زایمان میکنی نترس

نمیترسم اصلا میخوام هرچ زودتر دنیا بیاد فقط ترسم از اینه ک دوباره پس بفرستنم بعضیا میگن تا ۴۲ هفته امپول فشار نمیزنن 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

نمیترسم اصلا میخوام هرچ زودتر دنیا بیاد فقط ترسم از اینه ک دوباره پس بفرستنم بعضیا میگن تا ۴۲ هفته ا ...

یکم کولی بازی دربیار بگو درد دارم یه لکه دیدم چی دیدم 

ایشالا که نگهت دارن 🥲

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40