2777
2789
عنوان

جلوی شوهرم هرچی از دهنش دراومد گفت اونم بخاطر کی

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 94 پست
عزمزم اشتباه متوجه شدیمنظورم اینه خانواده اینو تنها دعوت کننوقتی مهمون دیگ ای هست اینا نرن

وقتی یکجا بی احترامی می بینی و باز میری اونجا تکرارمی کنی یعنی خودت دوست داری بهت بی احترامی بشه 

ادم باید برای خودش ارزش قائل بشه تا ارزش قائل بشن

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی .اگه با حرفم موافقی پس صلوات بفرست برای مهدی موعود جانم ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم پس نفرستید 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودتم عین بچه ات تو سری خوریخب پاشو یه چیزی بگومادرش ازش دفاع نکنه دیگه کی بکنهعادیه دیگه از تو یاد ...

من همش قربون صدقه بچه داداش میرم میگم بچه ست نمیفهمخ   زنش هر بی احترامی کرده بخشیدم  

اونا هم پررو شدن

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بخدا سنگ رو یخ شدم شوهرم میگ اونا تورو دوست ندارن خانوادم از اونایی هستن ک میگن عروس وبچه اش مهمن د ...

اونوقت تو این حرفارو میشنوی و باز بلند نیشی میری؟از ده تا دعوت یکیش و برو

این اتفاق مشابه برای من افتاد البته سر بچه نبود ب خودم بی احترامی میکردن..منم دیگه نرفتم..الان دیر ب دیرم ک میرم انقد دورم میپلکن و حواسشون ب حرف زدنشون هست ک نگو

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی باید سکوت کرد تا اصالت بجای تو حرف بزند...

هیچی نگفتی از اول دیگه پررو شدنیبار قهر کن بچه‌اتو بردار برو بزار بفهمن حق ندارن چیزی بگن

هربار قهر کردم گله کردم  گریه کردم 

درست نمیشن باور ذهنشون شده بچه خواهر غریبه ست مهم بچه برادره حتی اگر اشتباه کنه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

من همش قربون صدقه بچه داداش میرم میگم بچه ست نمیفهمخ زنش هر بی احترامی کرده بخشیدم اونا هم پررو ش ...

برای چی چشم پوشی میکنی مگه متوجه میشن 

یعنی چی اینکار؟

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی .اگه با حرفم موافقی پس صلوات بفرست برای مهدی موعود جانم ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم پس نفرستید 

بیشتر ببینید
هربار قهر کردم گله کردم گریه کردم درست نمیشن باور ذهنشون شده بچه خواهر غریبه ست مهم بچه برادره حتی ...

پس به بچه‌ات یادبده کلا طرف اونا نره بشینه پیش خودت گوشیی چیزی بده دستش

نزار اذیتش کنن گناه داره بعدا تو سری خور میشه

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

حالابچت ساده شوهرت صبوری میکنه خودت زبون نداری بلندشی بشوریش بزاریش کنارداداشتو

مامانم نمیذاره هی میگه تو کوتاه بیاه صدات درنیاد 

خودشو میکشه برای پسراش و عروسش 

انگار آسمون دهن وا کرده فقط اون عروس و نوه داره

مامانم نمیذاره هی میگه تو کوتاه بیاه صدات درنیاد خودشو میکشه برای پسراش و عروسش انگار آسمون دهن وا ک ...

نرو بذار بفهمن مهمی بذار ترس نداشتن ونبودنت و مهم بودنت رو بفهمن

بیشتر ببینید
طفلی بچه اتانگار خودتم بی زبون و آرومی

منو لال کردن دیگه 

رمق برام نمونده 

اون از خانواده شوهرم ک خودشونو برای دختراش وبچه هاش میکشن عروسو دشمن میدونن اینم ازخانواده خودم ک میگن فقط عروس وپسر 

مامانم نمیذاره هی میگه تو کوتاه بیاه صدات درنیاد خودشو میکشه برای پسراش و عروسش انگار آسمون دهن وا ک ...

اصلا کوتاه نیا

بچت در آینده پر از مشکل روحی میشه هاا

از ما گفتن بود