2777
2789
عنوان

جلوی شوهرم هرچی از دهنش دراومد گفت اونم بخاطر کی

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 94 پست
لال نباش دفاع کن از بچت سرگرم مهمون بازی هم نشو بچه جلو چشمت بازی کنهبگو عرضه مادری ندارم اینقدر رو ...

بچه ام حرف گوش نمیده باز میره میچسبه ب اون 

کتکم میخوره باز میره پیشش

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

یه بار همینطور شده بود خواهر زادم مدااام دخترمو اذیت میکرد و دخترم کوتاه میومد یه جا دخترم دختر خواهرمو اذیت کرد، خواهرم زد تو دست دخترم، کلی با خواهرم دعوا کردم ککه دخترم اینهمه با اذیت های دخترت کنار اومد به چه حقی زدی دخترم، منم زدم رو دست دخترش🤣

ولی در کل دخترش خیلی اذیت کن هستش و مرتبا میاد خونمون یه حاهایی واقعا دخترش اذیت میکنه، یه جاهایی هم دختر من اذیت میکنه

نمیدونم چجوری باید باهاش رفتار کرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مامانم نمیذاره هی میگه تو کوتاه بیاه صدات درنیاد خودشو میکشه برای پسراش و عروسش انگار آسمون دهن وا ک ...

ببخش احترام مادر واجب ولی اول مادرت جر بده مگه خرجت داداشات میدن که صدات درنیاد 

چرا میزاری برن باهم بازی کنن بگو فقط جلو چشم خودم به بچه داداشم بی محلی کن

تقصیر خودمه 

انقدر قربون صدقه اش رفتم دفاع کردم همه جا عمه قربونت برم کردم فکرکردن راستی راستی از آسمون افتادن 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

اخ پسر خواهرم همینه. بنظرم یا رابطتو کم کن یا پشت بچت دربیا. به بچت یاد بده از خودش درست دفاع کنه

گوش نمیده 

هرچی میگم باز میره پیشش 

قبل مهمونی میگم پیشش نرو اگر دادوبیداد کرد ک تقصیرو بندازه گردنت توهم بیا بگو 

باز میبینم صورتش قرمز چشمش گریون هرچی هم میپرسم توجمع فقط میاد گریه میکنه باز میره پیش اون 

تقصیر خودمه انقدر قربون صدقه اش رفتم دفاع کردم همه جا عمه قربونت برم کردم فکرکردن راستی راستی از آسم ...

خوب اصلاح کن

از این به بعد بگو همین جا بازی کنید رفتن اتاق خودتم برو رفتن خیاط خودتم برو 

یه موقع هم با داداشت که مجرده صحبت کن بگو تو دعوای بچه ها دخالت نکن بگو منم بلدم داد و یاد کنم همسرم بلده پس وقتی چیزی نمیگیم احترام نگه میداریم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
گوش نمیده هرچی میگم باز میره پیشش قبل مهمونی میگم پیشش نرو اگر دادوبیداد کرد ک تقصیرو بندازه گردنت ت ...

پسر منم همینه. به خواهرم گفتم بچت بی ادبه، میگه خودم یادش دادم. واسه همین بچمو دور کردم ازشون

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
اصصصصصلا قطع ارتباط کن ب قران جدی میگم

من باهاشون زیاد رفت وآمد ندارم 

جای دیگه مهمونی باشه مثلا خونه عمو اوناهم دعوتن منم دعوتم اونجا میبینمشون

پاشو خودت حرفتو به داداشات بزن، ادم عاقل وسط بحث بچه نمیره ولی وقتی بهش ظلم میشه باید ازش دفاع کنی

منم همینو ب داداشام گفتم 

ک ب شما دعوای دوتا بچه چ ربطی داره

بچه ات ببر پارک و بیرون که زیر نظر خودت تعاملات اجتماعی داشته باشه. انگار بچه ات خیلی تنهاست. ببرش کلاس ورزشی که والدین هم بتونن کنار سالن باشن. چون که بچه ات تنهاست و دوستی نداره اینقدر وابسته و آروم هست. 

بززژن ب سلیطهههه بازی و برین رو همشون و تمام قطع رابطه کن

کاش یه جا بود سلیطه بازی رو یادمیدادن 

آخ ک هرچی ضربه خوردم از احترام گذاشتن بی حدومرزمه

کاش یه جا بود سلیطه بازی رو یادمیدادن آخ ک هرچی ضربه خوردم از احترام گذاشتن بی حدومرزمه

من اینقدر آروم و ساکت بودمهی زدم توتو مردم. تو خودم الان یه سلیطه تمام عیارم😁😁😁😁البته الانم هی سکوت میکنم دیگه طرف علنا داره پرو بازی در میاره میرینم ی جا بهش

وقتی یکجا بی احترامی می بینی و باز میری اونجا تکرارمی کنی یعنی خودت دوست داری بهت بی احترامی بشه ادم ...

تو بقیه جمع های فامیلی منم دعوتم داداشام دعوتن 

یعنی من نرم تو جمع فامیل؟

پس به بچه‌ات یادبده کلا طرف اونا نره بشینه پیش خودت گوشیی چیزی بده دستشنزار اذیتش کنن گناه داره بعدا ...

از دوسه سالگی انقدر ب بچه ی من گفتن توحق نداری ب این دست بزنی ب اسباب بازیش دست بزنی ولی اگر بچه داداشم اسباب بازی بخواد ب بچه ی من میگن گدا بازی چیه بده بهش 

اونم کلا تو سری خور شده