دوردنیادرهشتادروز مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 1233 عنوان من چرا نمی تونم رژیم بگیرم 734 بازدید | 87 پست شما چطوری رژیم می گیرید و وزن کم می کنید؟خیلی دوست دارم لاغر کنم ولی اصلا نمی تونم گرسنگی رو تحمل کنمشماها چطوری تحمل می کنید؟ 1404/01/07 | 09:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 14036 قرار نیست توی رژیم گرسنگی بکشیممن ۴۰ کیلو کم کردم همه چی میخورم البته سالم خوریمن سر دردهای شدید دارم و گرسنگی نباید بکشم چون دردم شدید میشه ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
راحله۴۰۰ عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 2033 منم...اصلا نمیتونم به چیزی نه بگم با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم بیشتر ببینیدبستن
braveshadow عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 13697 اوایل نباید سخت بگیری کم کم سختش کن در این حین معده ت هم کوچیک میشه گرسنه نمیشس 🏊♀️🏋♀️🏃🏼♀️
راحله۴۰۰ عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 2033 قرار نیست توی رژیم گرسنگی بکشیممن ۴۰ کیلو کم کردم همه چی میخورم البته سالم خوریمن سر دردهای شدید دار ... با چه رژیمی کم کردی؟ با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم بیشتر ببینیدبستن
marinoo عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 3665 یهو رژیم سخت میگیریهمیشه اعتدال بهترینرژیم نگیر به سمت بهتر شدن برو مثلا تغذیهمثلا تحرک و ورزش
همونهمیشگی عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 6395 قرار نیست توی رژیم گرسنگی بکشیممن ۴۰ کیلو کم کردم همه چی میخورم البته سالم خوریمن سر دردهای شدید دار ... یه کم توضیح میدی چه جوری؟؟ فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم.
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 14036 با چه رژیمی کم کردی؟ خودم بدنمو و نیازهامو شناختم حذف کامل قند مصنوعی ، شکر ، شیرینی جات، نون با ارد سفید و برنج سفید کلن سالم خوری میکنمبرنج قهوه ای و نان جو جایگزین برنج سفید و نون کردممصزف پروتیین و فیبر رو بالا بردم ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 14036 یه کم توضیح میدی چه جوری؟؟ نوشتم عزیزمو اینکه هر روز ورزش میکنمساعت خابمو تنظیم کردم آب زیاد میخورم تمام غذاهام آب پز یا کبابیه ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد
چشمون00000سیاه عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 14016 شده مهم ترین ارزوم دقیقامنم دوروز رعایت میکنم دوروزدیگه ول میکنمولی ببین مانمیتونیم یهورژیم بگیریم،باید کم کم کناربزاریم،مثلامن الان دوروزه😅صبحانه کامل میخورم ناهارخیلی خیلی کم،شبم شام سبک از۸به بعدچیزی نمیخورم ودرکنارش مصرف آبم زیاده،بدک نیست حس میکنم بادشکمم یکم خوابیدهبعداینکه فقط صبحانه نون میخورم برای ظهروشب هرچی باشه خالی میخورم جزبعضی غذاها
همونهمیشگی عضویت: 1401/08/18 تعداد پست: 6395 نوشتم عزیزمو اینکه هر روز ورزش میکنمساعت خابمو تنظیم کردم آب زیاد میخورم تمام غذاهام آب پز یا کبابیه ممنون عزیزم فرج مولا صلوات..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم.
غزلبانو38 عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 14036 ۴۰ کیلو کم کردم طب ۹ الی ۱۰ ماهبدون ذره ای ترک پوستی و افتادگی پوستبرای کسی قابل باور نیستاینها رو گفتم از این جهت که میشع وزن کم کرد بدون آسیب زدن به بدنالان بنا به دلایلی ۶ ماهه ورزش نمیکنم حتا پیاده روی ولی وزنم اصلن زیاد نشد ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد